Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag ska vara med på Kropp och själ mässan i Trollhättan helgen innan Nära kryssningen. Mässan är lördag-söndag 5-6 oktober. Jag kommer ha storseanser både lördag och söndag, plus föreläsningar och massa sittningar, vägledningar som du kan boka. Det är en stor mässa och det blir en sådan trevlig helg. Vore roligt att träffa dig! Det ligger i hotellet som heter Swania så det är bara att ta hissen ner och vara direkt på plats i två dagar med andlighet och kärlek. Det är en mysig stad. Varför inte ta med dig en god vän och ta vara på dessa andliga dagar med ny energi och inspiration. Varm kram, det är bara att gå in och kika på Facebook Kropp och själ mässan.

Mina goa hundar och jag har tränat lite inkallning och att vänta in…Inte alltid så lätt för lille Laban, han är ju inte så gammal men han är så duktig. Med tålamod, tid, tydligen och kärlek så går det mesta. Man får öva. Imorse så låg han på köksgolvet och bara pratade med mig. Bruse ser du i bakgrunden, han sover och Kaisa ligger på andra sidan och syns ej i bild. Han hade så roliga läten och ville verkligen bli hörd. Vi pratade om allt möjligt, den lille raringen! Kolla här…Han är “sänd från ovan” De är alla mina djur, hihi!

Jag har varit lite trött idag på eftermiddagen, det var regnigt och blåste lite så efter hästskötsel och promenader med vovvarna och städ så myste jag på golvet med hundarna en bra stund. Jag drog mig för att gå ut och springa för det regnade och blåste men jag vet vilken skön energi det ger mig och jag mediterar när jag löptränar. Ofta så hittar jag lösningar på saker och ting under mina turer och får en ny energi, glädje och inspiration. Här så blev det bättre väder efter en stund, svettig och blåsigt väder…Jag fick ny energi och mitt skrivjobb rullade på med glädje efter dusch och mat. Hälsa handlar inte om utseende utan hur man mår. Jag mår gott och min fysiska träning ger energi. Fantastiskt vad våra kroppar ger oss möjligheter med tålamod och rörelse.

Jag kommer ha en helgskurs i djurkommunikation lörd-sönd 09-10 nov, tid: kl 10-16 lörd och sönd. Alla kan vara med. Behövs ej några förkunskaper innan. Den är till för alla.

Vi går igenom djurens chakra, intuition, instinkter, healing med djur, kommunikation-Hur gör man? Distans och vid fysisk närvaro, etik m.m Det blir en härlig helg med möten med mina djur och även andras. Vi lär oss kommunicera på distans och vi närvaro och hur du kan skapa en tillit med änglarnas hjälp vid kommunikation. Medtag kort på ett par djur. (Går bra i mobilen) Kursen är i Vargön på min gård. Det finns en herrgård i närheten vid övernattning. Ronnums herrgård i Vargön. Kostnad: 2 200 kr för hela helgen fika, frukt, smörgås, kaffe, the m.m ingår. Lunch betalar du själv. Vi beställer ex sallad, pizza eller annat. (Kostar ca 80 kr) Diplom utdelas efteråt.

Vid anmälan så får du min adress. Anmälan är bindande. Betalas senast måndagen 28 okt på swish eller bg. (Minst antal deltagare 5 ) Hoppas vi syns! Anmälan och vid frågor: Anna.strandlind@hotmail.com ( Var gärna ute i god tid för att garantera en plats.)

Nu kommer dina budskap till dig fina läsare! Ta dem till ditt hjärta och ha tillit. Varsågod:

Söndagen:

“Säg nej till ngt som du tvekat på om du inte känner helhjärtat för det idag. Vila och egentid kan betyda mycket idag för dig och du får ny energi.

En stress som ligger framför dig kan du släppa idag. Veckan blir bra, be änglarna om hjälp och släpp taget. Njut av livet, släpp lite ansvar och lev!”

Måndagen:

” Nystart av ngt eller ny energi kan du uppleva på ett positivt sätt idag! Ta emot dagen med ett leende och våga satsa med glädje!

Någon berör dig på ett djupt plan idag på ngt sätt. Dina tankar går mycket till denna person och kanske en ny vänskap, kärlek eller relation kan skapas med tiden…Ta kontakt om du känner så…”

Varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *