Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag vill idag berätta om en andlig kreativ helg som Mira Mård anordnar som heter Skördemarknaden. Denna unika andliga helg är på Utsunds kurscenter i Avesta.

Mira jobbar som vägledare, medium på Tarotguiderna och har lång, gedigen kunskap och erfarenhet inom det andliga. Hon är en kvinna som besitter mycket kraft till moder jord med allt vad det innebär. Hennes skaparglädje och engagemang utstrålar hjärtlighet, värme och kärlek. Hon vill på detta sättet ge människor möjlighet att få uppleva en härlig, avslappnad, glädjefylld och andlig helg, med flera andra duktiga utställare. Kreativiteten flödar och kommer smitta av sig till besökarna, ge inspiration både i föreläsningar, sittningar och flera utställare.

Det är flera utställare, vägledare och andliga själar med stor kunskap som vill dela denna helg dessa med massa besökare. En mysig, lantlig idyll fylld av magi och kärlek. Missa inte detta!

Det rustika i Skördemarknaden är att alla som kommer dit har en gemensam vision om att läka och vägleda själar. Det är passionen och kärleken i det som man gör och vill förmedla som är den gemensamma nämnaren. Det är en samling utställare med flera års erfarenhet och alla följer sin egna väg i livet genom att de jobbar med något som dem skapat själva – vare sig det är hantverk eller andligt. Missa inte detta! Kram!

Utsunds kurscenter Adress: Utsund 7, 775 96 Krylbo Avesta

Lördag och söndag 7-8 september. Öppet tider:

lördag 10-17 och söndag 10-15

Klicka på länken här för information

Klicka på länken här för information

Vilka höstdagar det börjar bli, det är mysigt med lite regn och rusk blandat med solsken. Glöm inte att ge dig ut och få frisk luft ändå, syret i luften är hög och den skapar energi och ger oss detta gratis. Det finns inga dåliga väder, det är faktiskt så, ta på dig ordentligt, det kan vara en investering att satsa på bra vind och regnkläder plus skor nu i höst, för långpromenader eller ngn annan rörelse.

Visst är det härligt? Njut i nuet och ändra inställning om du känner dig lite negativ till detta…Det går annars att få hjälp om du känner dig extra trött, hängig eller deppig. Be om hjälp. Du är viktig. Ditt ljus är viktig i universum och på jorden annars så hade du inte fötts här…Känn in det…Varm kram!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta. Varsågod:

Tisdagen:

“Tro inte på allt som andra säger utan bilda dig din egna uppfattning och sanning idag, ha kärlek i fokus. Det är okej att känna olika. Det blir bra och du stärker dig. Änglarna är med dig.

Du tänker om i en sak som du funderat på de sista veckorna, det blir bra! Positivt tänkande gör nu att du fattar ett klokt beslut. Änglarna är med.”

Onsdagen:

” Idag kan du uppleva en person på ett annat sätt, du får en förståelse och insikt som gör att du slappnar av och känner omtanke och kärlek. Det är helande.

En gåva, present eller en uppskattning kan ske idag på ett sätt via ngn annan eller så är det du själv som visar detta. Det är guld värt och uppskattande. Det kommer att betyda mycket mer än vad du tror. Änglarna är med dig.”

Här ligger han och myser lille Laban medan jag sorterar kläder…Sötnöt! Hihi!

Ta hand om dig och förgyll dina dagar! Det är meningen att glädje ska finnas i ditt liv. Tacksamhet och glädje strålar samman.

Varm kram!

Anna

5 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

  1. Lena M skriver:

    Vill bara säga att du är grym, och jag följer dig och får många tankar och mycket hjälp. Och han är ju för bedårande söt, lille Laban. Älskar bilderna du lägger ut.
    Ha en fin dag och tack för all pepp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *