Annas änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Vilken vecka det varit! Fredrik ha varit borta i en vecka och jobbat i Norge. Jag har haft lite “deadlines” i skrivjobb så jag har fått skriva enormt mycket i veckan och på dagtid jobbar jag som personal chef hemifrån, plus massa sittningar, djurkommunikationer och healing, så givande och kärleksfullt! Jag fick prioritera denna vecka men jag hann med djuren, städ och allt som vanligt ändå. Det är ju såklart lättare när man är två men allt går. När man är ensam med familjen, djuren och gården, plus mina jobb så hittar man en egen rutin som funkar riktigt bra.

Jag ser nästan aldrig på tvn, kanske en timma max i veckan, är uppe vid senast 5.30 varje dag och prioriterar min träning och återhämtningarna. Min fysiska träning gör att jag sällan känner mig väldigt stressad och livet vill mig väl, den vill oss alla väl. Jag är mycket i tystnad också, väljer det emellanåt när jag har mycket att göra. Sedan är jag “effektiv” om jag ska vara ärlig.

När jag vilar så vilar jag, när jag jobbar så jobbar jag, Att lära sig vara i nuet och vara närvarande och njuta av dagen, det gör att tacksamheten blir så stor. Sedan så blir vi ju alla stressade emellanåt, så är det men det är inte farligt under kortare perioder. Våra kroppar klarar det. Vi har detta inom oss. Vet du om att du blir stressad lätt och inte mår gott utav det, så rör på dig, andas, svettas och ge dig hän på ditt sätt. Le och ta emot livet! Det höjer din stresstolerans. Du blir också gladare! Fantastiskt!

Imorgon lördag fyller vår ena pojk år, 15 år! Vi åker iväg en natt med honom och en kompis, plus Fredriks syster och hennes pojk ska med, det ska bli trevligt. De andra stora barnen ville ej med, för det var bl a träningsläger och min tös på 18 år ska iväg, det har varit planerat sedan länge. Alla vovvarna ska ju med såklart, det blir ett hundrum. Vi har ju varit där förut och miljön är så vackert på Billingehus, jättefin träningsanläggning och mountainbike banor som är superbra plus fantastiska löparstigar i enorm vacker, trollskt miljö med små sjöar med näckrosor som täcker sjöarna på vissa ställen. Jag har ju bloggat om denna plats tidigare, för några veckor sedan när vi var där. Ni får mer info om denna helg och hur det var på söndag, kram till dig!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig, ta dem till ditt hjärta och ha tillit, varsågod:

Lördagen:

“Idag hittar du rikedom och glädje i ngt som kommer fortsätta att ge dig “mersmak”. Ge dig hän och ge inte upp framöver, fortsätt. Änglarna är med dig.

Ett djupt och innerligt samtal kommer betyda mycket för dig idag, så ta kontakt eller öppna upp för det.”

Söndagen:

“Acceptera istället för att jaga och ändra på ngt idag, ge det lite tid inför veckan och var lugn, det ordnar sig. Be änglarna om hjälp och ha tillit nu och släpp sedan.

En förändring är på gång och allt är som det ska, du behöver inte visa rädsla utan se möjligheten nu…”

Kärlek blir man vis utav…Detta hör ihop…

Varm kram och ha en fin helg så syns vi på söndag kväll igen!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *