Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det blev en fin helg, firande utav pojken och träningspass i sådan vacker skogs miljö högt uppe på berget. Vi tränade på gymet tillsammans-Jag, Fredrik, Jenny och alla barnen. Ett sådant fräscht gym med fantastisk utsikt. Sedan gick vi på spa. Mysigt! Därefter så vi gick ner till en restaurang på pojkens fördelsedag igår och firade honom med presenter och lite sång. Femton år, ja…Det var ett tag sedan men jag kommer ihåg det som det var “igår”, hihi! Man trodde att man var vuxen men det var man ju inte alltid alla gånger! Haha! Eller hur? För mig var det en känslig ålder med mycket känslor…

(Jag glömde träningslinne och jag ville inte använda mitt löparlinne eftersom jag skulle springa på morgonen. Hemma tränar jag oftast kort topp men aldrig annars, nu blev det så och vi var själva på gymet. Det är väl inte fel men det känns avklätt men så skönt, jag svettas ju enormt mycket när jag tränar)

På väg till spa efter träningen! Så skönt och lägga sig poolen!

Födelsebarnet firas med tårta efter god mat!

Fredriks goa syster Jenny sitter bredvid mig och mittemot emot är hennes son och bredvid honom, Fredriks pojkes kompis. Goingar!

Vi spelade också minigolf och tidigt på morgonen var jag ute och sprang 11 km tidigt imorse. Gick upp vid 06, först hundarna sedan gav jag mig ut. Underbart…Jag och skogen, tyst, helt blankt vatten vid sjön där jag sprang förbi…Ljuvligt. Här är lite bilder från löparrunda, stanna gärna upp och Tain skogen och det spegelblanka vattnet. Jag var själv ute så tidigt på morgonen, jag träffade på lite djur och kunde njuta av det emellanåt på löparrundan. Inte en människa…Jag, moder jord och naturen…Magiskt!

Här började jag springa…Tummen upp för denna tidiga morgon och att få vakna upp med sådant vacker väder och denna miljö…Innan det så fick jag och hundarna njuta tillsammans först på en härlig promenad i skogen.

Fredrik hämtade sin mountainbike för han cyklade mountainbike stigarna som var uppgraderade i svårighetsnivå. Han är grym på mountainbike! Vovvarna följde med och hämtade cykeln. Sötisarna! De är alltid med oss.

Efter löparrundan, promenader med vovvarna och dusch så var jag redo att gå ner till frukosten här…Smakade extra gott!

Sedan minigolf!

Kolla Labans min i bilen när han sitter mellan grabbarna bak, haha! Han är ju helt underbar denna lille goingen! Busig, levnadsglad och så positiv! Han ser ut som om han är tagen från en “talande tecknad serie” Hihi! Han säger typ:” Jaja, om jag fick köra så skulle ni få se på rally, hehe!” Laban the King…

Detta blev ett lyckat dygn! Tacksam och så glad!!


Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och fyll dig med kärlek, änglarna är med dig!

Måndagen:

“Övertala inte eller “ligg på” för att få ett svar utav ngn eller ngt du väntar på. Var lugn och vänta in. Det blir bra!

Dina anhöriga på andra sidan har du kanske tänkt på en del det sista eller så har du känt av någon. Det stämmer, de är med dig. Du kan få tydliga tecken på detta idag, be dem och släpp sedan taget. De kommer med kärlek.”

Tisdagen:

“En uppgift du grunnat på som du är lite osäker på, kan komma på tals idag. Du behöver inte vara orolig! Du klarar det galant! Änglarna är med dig.

En person som du känt en värme till kan visa sin uppskattning idag, ta emot detta och bjud in.”

Tog en närbild idag på en gräshoppa! Så fin!

Varm kram!

Anna

7 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

 1. Stina Öberg skriver:

  Varm tack för dina kloka budskap som värmer.
  Du visar dessutom så otroligt vackra bilder från ditt liv.
  Hundarna är helt underbara förstår att ni älskar dem.
  Har en Jack Russel tik på snart 14 år den 16/11 som är mitt allt ❤

  Önskar dig allt gött!
  Stina

 2. Marie skriver:

  Gillar det här.
  MEN snälla, skriv inte pojken! Det är såå kränkande för honom. Han kanske inte reagerar nu, men när han blir vuxen kommer sånt att sitta som en fruktansvärd tagg. Han har ett namn!!
  Tro mig
  Jag kallades ” flickan” . Det gör ont fortfarande
  Du ska nog läsa boken: pojken som kallades det.
  Så får du nog en annan förståelse.
  Jag funderar också på att skriva min story
  M

  • anna skriver:

   Hej! Han ville att jag skulle skriva pojken och inte hans namn. Vi alla är olika och känner olika. Det är viktigt att respektera det och att vi är olika. Jag kan dock förstå dig i det du skriver, för vi är olika. Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *