Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Den 30 november kl 17-20 så är det stort firande i Sthlm på Bryggarsalen. Norrtullsgatan 12 N, vid Odenplan. Tidningen Nära firar 10 år och röda mattan rullas ut till er läsare! Vi andliga profiler kommer att finnas på plats och mingla med dig. Det blir storseans och mycket annat där vi bjuder på oss själva! Det blir tre festliga timmar med mycket värme, glädje och andlighet! Missa inte detta! Det vore så roligt att få ge dig läsare en kram och få tacka dig personligen för att du läser min blogg m.m Det är inget jag tar för givet. Kostnad för detta event är 495 kr. I priset ingår underhållning , mingel med oss andliga profiler och julklapp till dig. Boka din biljett:

www.tidningennara.se/10arsfest

Vid förfrågan om bokning: Kontakta Johanna Peterson på 08-44027736

Mer info står i det nya numret av tidningen Nära, här är en bild från detta event i tidningen. Ska bli så roligt!

Snart är det också dags för Nära kryssningen då det är fullbokat! Ska bli så roligt att ha storseans, föreläsningar och massa sittningar 13-14 okt

ANNA STRANDLIND ANDLIG PROFIL (Du kan läsa om mitt och andras program på narakryssningen.se

Näras krönikör håller storseans (18-årsgräns) samt föreläser om hur vi kommunicerar med änglar och om att utveckla sin intuition och mediala förmåga.

Jag ska också vara på Kropp och själ mässan helgen innan i Trollhättan den 5-6 okt. Där har jag storseanser båda dagarna lör och sön, plus föreläsningar och sittningar. Det är så givande och kärleksfullt! Tacksamt!

En bild från Trollhättan vid kanalen häromdagen, mysigt!

I höst blir det mycket andliga uppdrag och även mycket djurkommunikation. Jag ska också sätta igång med mina mediala kanaliserade tavlor. Älskar att förmedla denna kärleksform!

Här ligger min going idag och snarkar…Hihi! Laban snarkar!

Nu kommer dina budskap till dig, ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Fredagen:

“Idag så kan du “dansa” dig till bättre mående om du har känt spänningar den sista tiden. Änglarna vill att vi ska ge oss hän i musiken och dansens kärlek. Änglar älskar dans, glädje och musik. De är med dig. Lev!

Kost, hälsa eller ngt som berör ditt mående är i fokus, du känner in vad du behöver och kan slappna av idag. Du får en god inställning eller så ändrar du din inställning till ngt som är till det bättre. Änglarna är med dig.”

Lördagen:

“Idag ska du vara din egna ledare, ta rodret och lyssna på dig själv…Du ska lyssna inåt, inte på vad andra vill enbart…

Släpp dina bekymmer till änglarna idag om du bär på ngt, du får hjälp, du är hörd. Var nöjd med dig själv, du är så bra!”

Varm kram så syns vi snart igen!

Anna

5 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

  1. Lisbeth Karlsson skriver:

    Tack ,det var ord som jag behövde läsa och jag har tillit till Änglarna och tror att jag kommer att ta rätt beslut inför stora förändringar som kommer att behöver att göras Tack 🙏❤

  2. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

    Tack Anna, denna gången finns det ju MAAASSOR att läsa i Nära, jag älskar den tidningen och ser fram emot var gång den kommer i boxen, Tack snälla du för dina fina foton på pälsklingarna opch även på din familj . Kramar och nospussar till pälsbollarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *