Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilken sensommarvärme det är! Så vackert och härligt! Jag älskar hösten men hoppas på en vacker varm höst med klar, frisk luft! Som sagt, det är mycket andligt och medialt arbete i hösten och en del mässor. Jag kommer också jobba lite mer inom friskvården och träningen. Min passion är mina arbeten, det är jag evigt tacksam för. Detta ska ju också ingå min bok, det är många som undrar när det kommer och jag kan bara säga att det gör den, jag lovar! Vad ligger dig varmt om hjärtat? Gör du detta tillräckligt? Jag känner mer och mer för moder jord och dess närhet, så jag ska börja med att åka iväg och springa mer på olika ställen i skogen men även hitta nya magiska stigar för mig och vovvarna. Jag rider nästan alltid ut i skogen när jag rider för mina hästar blir gladast utav detta, så dessa stunder är magiska. Jag träffar på så mycket djur emellanåt.

Ikväll så ska jag ge mig ut på en ridtur och mysa med mina hästar. I fredags så städade jag boxarna och skrubbade båda boxarna från golv till tak. Jag använde sedan ekologiskt bakteriedödande medel och avslutade med att skura väggarna och golvet i boxarna. Jag har gummimatta i stallet och det blev riktigt fint nu när hästarna sedan ska in när sommarbetet är över. Mina hästar kommer in nästan varje dag ändå om jag inte borstar dem i hagen och grejar med dem. De är skönt för dem att vara ute och bra för dem. Här är jag och Chadida i sjön.

Här är ett kort på mig, Laban och Duggan för ett litet tag sedan, Laban har växt så mycket nu och är stor, så i någon ryggsäck får han då inte plats i u längre, Haha!

Sötnöten!

Vet du att du kan visualisera en lyckad dag så du lyckas med den?!

Om du föreställer dig att lyckas med precis allting idag på ditt sätt av kärlek. Känn hur glad du är när det går som du vill och du skiner. Upplev glädjen och känn upprymdhet när ngt öppnas framför dig och du tar ett steg till det du vill. Sedan känner du hur du ger dig själv denna gåva idag och imorgon och att du redan nu har en lyckad dag. När du nu har dessa positiva energierna så lyfter dem fram dig och har sått ett frö inom dig. Dessa skapar så goda erfarenheter och glädje och ju mer du ha fokuset desto mer flöde. Ge dig denna gåva varje dag! Se vad som händer! Wow! Tacka sedan änglarna för att de är med och hjälper dig.

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta! Varsågod:

Söndagen:

” Med din egna kraft så kommer du dit du vill idag. Fortsätt!

Idag får du ett nytänk av ngt slag och du tar tag i ditt liv på ett positivt upplyftande sätt! Det blir bra! Änglarna är med dig”

Måndagen:

“Välj frid idag istället för att bry dig om “konflikter” Lyssna på din inre röst och lägg energi på rätt saker. Det blir en fin dag!

Idag kan du få beröm för din insats av ngt slag, eller så är det du som ger beröm till ngn annan. Detta kommer betyda mycket så håll inte igen”

Vara kram från mig!

Anna

En reaktion på ”Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *