Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

I lördags var det en sådan underbar dag och kväll. Jag jobbade lite på förmiddagen, tränade vovvarna och lekte med dem, städade och grejade, sedan så blev det en ridtur på kvällen, jag var inte inne förrän vid 21.30. Go och lite trött i kroppen tog jag på mig filten efteråt och drack gott te och myste med vovvarna. Fredrik jobbade i Norge och barnen var inte hemma så jag passade på att göra det som behövdes och sedan egentid med djuren. Härligt och tacksamt. Här är lite bilder på mig, Duggan och Chadida i lördags. Puss på er sötisar…Mina fina vänner!

Jag kommer ha en helgskurs i DJURKOMMUNIKATION lörd-sönd 09-10 nov, tid: kl 10-16 lörd och sönd. Alla kan vara med. Behövs ej några förkunskaper innan. Den är till för alla.

Vi går igenom djurens chakra, intuition, instinkter, healing med djur, kommunikation-Hur gör man? Distans och vid fysisk närvaro, etik m.m Det blir en härlig helg med möten med mina djur m.m Vi lär oss kommunicera på distans och vi närvaro och hur du kan skapa en tillit med änglarnas hjälp vid kommunikation.

Medtag kort på ett par djur. (Går bra i mobilen) Kursen är i Vargön på min gård. Det finns en herrgård i närheten vid övernattning. Ronnums herrgård i Vargön. Kostnad: 2 300 kr för hela helgen Lunch, fika, frukt, smörgås, kaffe, the m.m ingår. Vi beställer ex sallad, pizza eller annat. Diplom utdelas efteråt. (Minst antal deltagare 5 st)

Vid anmälan så får du min adress. Anmälan är bindande. Betalas senast måndagen 4 november på swish eller bg. Hoppas vi syns! Anmälan och vid frågor: Anna.strandlind@hotmail.com ( Var gärna ute i god tid för att garantera en plats.)

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig, ta dem till hjärtat och ha tillit. Varsågod:

Tisdagen:

“Sätt värde på dig själv idag och det du kan, tvivla inte på din förmåga, stå på dig och ha tillit! Änglarna är med dig!

Lyssna på vad din kropp vill och känner, du har svaret inom dig, Stödja din kropp på ett kärleksfullt sätt och sköt om dig med värme och omtanke idag. Är det fysisk rörelse den behöver eller vila? Din kropp vet…Be änglarna om hjälp om du tvivlar.”

Onsdagen:

“Ibland så ska saker ta en viss tid för att ge det bästa resultatet. Ha litet tålamod bara och var lugn idag.

Idag kan du uppleva rikedom på ett visst sätt som gör att du tänker om positivt när det gäller vissa saker som du vill göra eller ha, det blir så bra! Du får nya idéer! Änglarna är med dig”

Varm kram till dig!

Anna

3 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

  1. Camilla Hamberg skriver:

    TACK !underbart att få styrka och din härliga energigi
    Som strålar i livet..TACK för dina fina bilder, underbara djur du har.Själv har jag två hundar .
    God natt till dej och alla fina själar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *