Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Idag har vi åkt till veterinären med lille laban, han har kastrerat sig. Lille goingen…Kaisa löper nu och han är snart 6 månader. Vi ska inte ha några valpar! Absolut inte riskera ngt. Han börjar bli lite “könsmogen” och stor kille redan för ngn månad sedan…Vad tiden går. Denna goa killen förgyller verkligen våra liv precis som mina andra djur. Vi var hos veterinären tidigt imorse och hämtade honom efter lunchen. Jag tror jag storknade när vi ställde honom på vågen denna “lille” killen?! 15.5 kg! Det var ju inte längesedan han vägde några kilo! Haha! Se här hur liten han var…

Nu är han så här stor! Vilken going!

Detta kortet togs idag efter operationen…

Jag älskar mina djur nästan lika mycket som mina barn, det är nog lika mycket men det går kanske inte jämföra, ni förstår säkert. De räknas som familjemedlemmar. Hade jag fått plats med hästarna inne så hade det också fått vara med! Haha! Jag kan se Duggan framför mig stå i vardagsrummet och käka lördagsgodis och chips. Hon hade älskat det! Hihi!

Under tiden vi väntade medan Laban var hos veterinären så gick vi och tränade innan 08. Härligt och tacksamt! Här tränar vi för fullt! Innan var det konditionsträning.

Det är roligt att träna tillsammans!

Jag hoppas att det kan skapa ngn inspiration till träning, alla kan utifrån sin förmåga. Du är värd det bästa! Gör det som är roligt!

Tittut! Haha! Heja dig och stor kram!

Efter träningen så åkte vi till ett cafe -restaurang i Uddevalla som heter Yerba, min goda vän Jenny är restaurangchef och driftansvarig där. Hon är grym och så duktig på mat! Hon fixade specialare till mig idag och det var så gott den vegetariska rätten. Vilken miljö! Det är bland det mysigaste stället som finns tror jag…Miljön, inredningen är i min smak, gammalt möter nytt…Älskar inredning och design…Se här! Här satt vi och jobbade fram till 14 idag både jag och Fredrik.

Utanför regnade det för fullt…Mys!

Innergården och där man kan sitta ute vid fint väder…

Jobb, planering och enastående miljö…Här trivdes vi!

Jag måste också visa er vilket gott gäng som jag hade corepass för igår på STC i Trollhättan! Grymma deltagare med så härlig energi och mycket glädje! Se här! Denna bilden tog jag efter passet. Vi kämpade tillsammans!

Jag vill också påminna er om denna Andliga fantastiska fest! NÄRA firar 10 år och det blir fest som du är välkommen till! Hoppas vi ses! Julklapp får du med dig hem! Lördagen den 30 nov, kom och mingla med oss Andliga profiler för tidningen. Stor kram!

Oj, mycket bilder idag blev det men jag tycker det är roligt med mycket bilder för de “talar” och förstärker texten så mycket.

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem fullt ut till ditt hjärta. Varsågod och kram!

Torsdagen:

“Idag kan du bli en “vinnare” i din känsla och det du tar för dig. Optimism och goda tankar formar din dag. Rätt energier gör dig till vinnare idag, änglarna är med dig så be dem bara, så får du hjälp.

Ett inköp eller ngt du väntat på kommer att ske eller komma inom kort. Ta reda på lite mer info först bara, det blir bra!”

Fredagen:

“Du kan känna en närvaro och stark energi ihop med ngn person idag. Det gör att nya vägar kan öppnas med idéer och glädje. Ta steget.

Idag ska du vara modig och gå utanför din “trygga” zon, det gör att du kommer utvecklas och glädjas. Våga!”

Varm kram!

Anna

8 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

 1. Ann Danell skriver:

  Tack fina Anna, för den glädje som du alltid sprider, du är värd all beundran! Och tack för djurbilderna och hur kärleksfullt du talar om era djur, det helar mig! Och tack änglarna! Kram!

  • anna skriver:

   Hej fina Ann! Stort tack för din kommentar. Det värmer i hjärtat! Ja, djuren är våra änglar…De är så helande. Varm kram!

 2. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

  Tack Anna för fotona på dina hudar och att du berättar o din vardag. Jag ligger och läser i tidningen Nära på kvällarna ja har prenumererat på tidningen till och ifrån från det den startade och jag älskar artiklarna och reseskildringarna … ja allt i den, läser från pärm till pärm och sen sparar jag dem. Kramar.

 3. Titti Edvardsson skriver:

  Så fina o vältränade ni är önskar ja hade en bråkdel av et energi 😊👍🏼
  Vägledningen passade gint in då min syster kommer o hälsar på i morgon, vår årliga loppishelg! ❤️
  Kram🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *