Annas änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Det är mycket som behöver förändras i världen, det vet vi alla och vi pratar mycket om allt det tragiska som händer, att vara insatt är viktigt för att kunna förändra och kunna hitta lösningar som är positiva långsiktigt. Vi alla kan ta ett eget ansvar och se till att agera, handla rätt så gott det går, när det gäller vårt liv här på jorden. Att integrera istället för att isolera, vara öppen och le mot din omvärld. Jag vet ju att så enkelt är det inte men vi alla kan göra ngt. Vårt egna ansvar vad vi sänder ut och vad vi gör. Vår klagan löser inget, vi måste agera i kärlek, kärlek löser saker och ting…

Jag läste en intressant artikel och jag ska försöka dela med mig av allt som jag fick till mig. Den handlade om världens positiva utveckling, detta är väldigt viktigt att lägga fokus på också, om inte mer för att kunna förändra…Här kommer några punkter som är fyllda av hopp!

Andelen svältande människor har minskat med en tredjedel på 25 år! Amen på det…

Andelen barn som gick i skolan steg från 75 % under 70-talet till över 90 % på 2010-talet! Amen på det…

Medellivslängden runt 60-talet har gått från 50 år till 70 år idag! Amen på det…

Mödradödligheten i samband med förlossning och graviditet har minskat med 43% på 25 år! Amen på det…

På 15 år så har andelen kvinnliga parlamentariker ökat med mer än 50%! Amen på det…

Det fanns mycket mer att skriva om men just nu kommer jag inte riktigt ihåg allt. Det finns så mycket som vi behöver utveckla och ta tag i som klimatfrågan, naturen, skola m.m men det finns också mycket som har gått framåt i världen. Jag ville påminna oss alla att söka oss till lösningar och reflektera över vårt egna förhållningssätt först innan vi klagar på andra, det är så lätt att göra det när man inte mår bra eller ser hur världen ser ut idag. Håll rätt fokus så kan vi göra storverk tillsammans, det smittar från människa till människa. Lev väl, sök glädje och gör en insats till det som du vill lösa. Njut av din helg och förändra i kärlek. Kram, nu kommer dina budskap, varsågod:

Lördagen:

“Ett besök eller en kontakt kan betyda mycket idag, så ta vara på det. Du får ny inspiration och glädje! Änglarna är med dig.

Du kommer till insikt med en sak som du funderat på ett tag, ta en stund i lugn och ro, lyssna på din intuition, du får svar utav änglarna. Det blir bra!”

Söndagen:

“Du kan komma på ngt som skiljer sig från dina andra dagar, rutiner idag, du tänker utanför din “box”, helt rätt så våga gör ngt annat, du kommer känna en utveckling utav detta och lysa upp…Tiden är rätt!

Möten, samtal och sociala relationer kan utvecklas idag som gör att du ser livet med andra “öppna” ögon, det bringar lycka hos dig och stor glädje så vänta inte, utan kanske bjud in själv om du inte planerat ngt! Agera och njut. Änglarna är med dig.”

Ha en underbar helg så syns vi på söndag kväll igen!

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *