Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det har varit en fin helg med träning, umgås med vänner och grillat, plus gos med djuren och ridit mina hästar. Jag är lite trött idag, skönt trött om man kan uttrycka sig så? Jag tror du förstår. Jag kommer också ha ett så roligt, tufft cykelpass för underbara deltagare på klubben i eftermiddag! Sedan kommer de stora barnen på middag ikväll också, mysigt och tacksamt.

Nu åker Fredrik till Norge denna vecka igen och det känns helt okej, vi är vana nu men just denna gången så skulle jag vilja att han stannande. Det är mycket med hagar, gården, jobb och annat i veckan som barnen ska iväg på plus alla mina pass m.m Det går bra och jag kommer njuta mycket med allt som jag har runt mig men ibland vill jag bara att han ska stanna så vi fixar de ihop, hihi! Det kommer gå så bra så! Att vara i nuet i jobben och närvarande, ha fokus på glädje och tacksamhet, röra på sig, äta bra mat och vila emellanåt är rena mirakelmedicinen för oss alla så denna vecka blir toppen om fokuset är där, jag bestämmer det så blir det så! Vad bestämmer du att din dag ska bli? Vad väljer du för tankemönster? Tänk till där och gör det till det bästa! Det styr vi själva oavsett vad som händer…

Jag älskar och måla och titta på konst som ni säkert redan vet, en kvinna som heter Annette Hagman som jobbar som vägledare på Tarotguiderna har en fantastisk utställning, vernissage 6-20 oktober på Aspuddens bibliotek i Stockholm. Hon har döpt hennes konst till Healing Art och den ger näring till själen genom dess energi och ljus. Här berättar Annette om hur hennes konstnärliga väg blev till…Läs gärna denna lite speciella berättelsen…

Jag heter Annette Hagman och min konstnärliga bana började på riktigt en natt för c:a 10 år sedan. Jag kunde inte sova, det var något som drog i mig och jag var tvungen att stiga upp och måla. Jag hade tecknat en del genom livet men inte målat så mycket. Jag hade dock en canvas och några akrylfärger efter ett halvhjärtat försök till målning några år innan. Jag steg alltså upp denna natt och plockade fram färgerna och canvasen och satte igång. (Här är Annette! Denna kreativa själ!)

Många av färgerna hade torkat så jag hade bara några få färger att laborera med. Jag kommer ihåg rött och blått och lite gult. Resten hade torkat. Jag målade på och det blev bara fulare och fulare. Jag blev surare och surare och var på väg att gå och lägga mig igen men något fick mig att fortsätta. Jag kom till slut på att jag hade en burk med vit väggfärg stående och plockade fram den. Nu fick jag i alla fall fram lite nyanser men det var fortfarande fult och jag tänkte ge upp men helt plötsligt var det som att någon tog över min pensel och började linjer i mjuka runda former. Innan jag visste ordet av hade denna tavla ploppat fram och jag var helt förundrad. Den liksom hamnade på duken av sig självt och jag tyckte att den var ganska fin.

Efter denna start har min målning gått i perioder, ibland har jag målat mycket och ibland har jag haft långa pauser. Jag har utbildat mig dels traditionellt teckning, akvarell och akryl men även i Vedic Art där jag även blivit lärare.
Vedic Art var det som på riktigt öppnade upp mitt kreativa flöde och efter att jag gick min första kurs har jag bara fortsatt måla. Konsten är numer mitt livselexir och jag vill gärna dela med mig av den energi jag får av alla färgerna…

Kontakta gärna Annette. Varför inte beställa en unik tavla till dig själv eller till någon som du håller kär? Det är verkligen speciella gåvor att få ge bort en tavla…Missa inte utställningen om du är i Sthlm.

Gå in och ta del av hennes film och intervju! tryck på länken innan.

Gå in och kika på hennes sida och njut av hennes alster…https://www.facebook.com/annettehagman333/

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit! Varsågod:

Måndagen:

“Du står inför en “nystart” eller ngt nytt inom kort och får en ide´ idag som du ska ta vara på! Tro på den!

Du kan få ett “berörande” samtal idag som gläder dig eller så är det du själv som berör ngn annan med det du känner. Det blir ett fint samtal. “

Tisdagen:

“Ett avtal, kontrakt eller ngt som ska skrivas inom kort kan komma på tals idag, läs noga och var tydlig med vad du/ni vill. Det blir bra och ordnar sig. Änglarna är med.

En gammal kärlek eller ny passion i ditt liv kan få dig att känna dig glad och hoppfull idag. Ta emot det fina!

Varm kram och ta hand om dig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *