Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Ibland så drömmer vi olika mycket, eller rättare sagt så kommer vi ihåg vissa drömmar mer under vissa perioder. Det finns olika drömmar i olika tillstånd, ett tillstånd kan vara klardrömmar. Detta är drömmar du kan kontrollera i “själva drömmen”…Du blir medveten om vad du drömmer och du kan då under tiden påverka din dröm med dina tankar. Du skapar en handling. Denna sorts dröm betyder att din ängel är med dig och berättar att du kan påverka ditt egna liv i verkligheten och att du ska tro på din egna kraft i livet. Du ska tro på din egna handlingskraft när du är vaken.

Om du drömmer att du flyr eller drar dig undan, blir jagad m.m så kan det vara så din ängel vill hjälpa dig att ta tag i dina egna rädslor. Du ska möta dina egna rädslor och vara ärlig mot dig själv i verkliga livet…

Om du t ex drömmer om att du flyger kan det vara så att din ängel vill berätta för dig att du ska satsa och tro på din dröm, du lyckas. Du ska gå vidare och ta steget i ditt egna liv…

Jag tycker det är intressant med drömmar och den kommunikationen änglarna ger oss via detta tillstånd. Det är också ett sätt för dem att hjälpa oss. Det finns många olika drömtillstånd och jag kommer ta upp fler nästa gång. Visst är det intressant? Kram!

Nu mina vänner så är det dags för mig att åka upp till Sthlm igen Onsdagen den 25/9. Du kan boka in dig för vägledning, sittning eller/och änglahealing. Mellan 12-16, finns det några tider. Mini kursen 17.30-20.00 Läs info nedan.

En timmes vägledning: 1100 kr, mini kurs 600 kr, fika och dryck ingår. Swish eller bankgiro fås via mail. (Boka i tid så du får en plats) Begränsade platser och tider.

Plats Observatoriegatan 2 B ODENPLAN Sthlm.

Bokning sker: anna.strandlind@hotmail.com

Mini kursen innehåller olika meditationstema med änglahealing och att hitta din egna kraft! Vi kommer ge oss självhealing med hjälp utav änglarna plus guidade meditationer och samtal om kraften att hitta sig själv och sitt ändamål. En kväll fylld av healing-kärlek. Ge dig själv denna påfyllning! Tid 17.30-20.00 Hoppas vi syns!

Nu kommer dina budskap till dig, varsågod och ta dem till ditt hjärta.

Onsdagen:

“Rörelse och ny energi idag kommer förgylla din dag mer än vad du tror! Se till att röra på dig utifrån din förmåga eller varför inte dansa dig fri eller svettas i friska luften. Änglarna är med dig och ger dig ny energi idag.

Du kan idag släppa din oro till änglarna, du är hörd, släpp kontrollen och tacka redan nu för att du får deras hjälp. Du kommer få svar…”

Torsdag:

“Ha tillit till kärleken idag, ha tålamod så kommer du få svar i ngt du undrar över…Änglarna är med dig!

Håll dig undan negativa personer idag och ta vara på din energi. Din känslighet är inget negativt utan det är positivt så välj rätt idag, änglarna är med dig, det blir en bra dag!”

Varm kram och ta hand om dig!

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

 1. Petnilla Lindgren skriver:

  Tack!
  Jag skulle gärna vilja vilken ängel jag skall fråga!
  Jag bad båda Gabriel och Rafhael hjälp när jag körde den långa bilfärden mellan Trelleborg och Vilsta till en utställning för några v sedan
  Det gick så bra och jag kände ett lugn!
  Tack 🙏

  • anna skriver:

   Hej! Du behöver inte veta ängelns namn du får hjälp fast du inte vet namnet. Ärkeänglarna har “specialområden” så läs gärna om dem för då får du också reda på vad de står för och vilka områden de kan hjälpa oss i, du är alltid hörd när du ber, ha tillit. Varm kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *