Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vad kul med all respons om drömmars tillstånd som jag skrev om i förra inlägget. Tack och kram till dig som läser! Jag tänkte skriva om astralresor och om drömmar där vi kan få kontakt med andevärlden och våra vägledare idag. Vad är en astralresa? Jag ska försöka beskriva det på ett enkelt sätt och många utav er vet säkert redan vad det är för ngt tillstånd.

Astralresor:

Astralresa är när din energikropp, själ och ande-En utomkroppslig upplevelse under drömmen där din kropp är skild från din egna kropp och kan ge sig ut och färdas utanför din egna kropp…Din astrala kropp ger sig ut och reser där annat existerar där det finns plats i universums energi. Änglar hjälper oss. Alla platser och allt är tillgängligt för alla på ett andligt plan. Jag tror att vi alla kan lämna vår kropp och jag tror heller inte alltid att vi kommer ihåg dessa innerliga astralresor. Jag tror också att mycket är för vår egna lärdomar i detta jordelivet och för att växa i vår andlighet. Astralresor är fantastiska och verkliga!

Drömmar om sina vägledare:

Du kanske har blivit presenterad för ngn i drömmen som du kände ett stort intryck på och som berörde dig i drömmen. Där du får till dig att det är din guide, andlig vägledare, då är det precis så som du får till dig. Din skyddsängel hjälper dig med detta för du kanske inte uppfattar på samma sätt i vaket tillstånd då allt händer runt oss. Ta emot denna drömmen med stor tillit. Varför inte be en bön innan du lägger dig om att få kontakt när du sover och fast du inte kommer ihåg så kan din vägledare vara hos dig i det undermedvetna drömtillståndet.

Tänk vad mycket kärlek det finns och hjälp vi får så ta emot universums hjälp även under sömnen. Tacka gärna för den innan du somnar.

Nu kan du boka dig för vägledning, sittning, änglahealing och minikurs när jag åker upp till Sthlm igen Onsdagen den 25/9. Vägledningstider finns mellan 12-16, finns endast ett par tider kvar så hör av dig i tid. Mini kursen som blir en “påfyllnad” av kärlek och kontakt med änglarnas energi och ditt sanna jag. Missa inte denna helande kväll! Jag själv ser verkligen fram mot denna dagen och kvällen! Helandets kväll och kärlek. Tid 17.30-20.00 Läs info nedan.

En timmes vägledning: 1100 kr, mini kurs 600 kr, fika och dryck ingår. Swish eller bankgiro fås via mail. (Boka i tid så du får en plats) Begränsade platser och tider.

Plats Observatoriegatan 2 B ODENPLAN Sthlm.

Bokning sker: anna.strandlind@hotmail.com

Mini kursen innehåller olika meditationstema med änglahealing och att hitta din egna kraft! Vi kommer ge oss självhealing med hjälp utav änglarna plus guidade meditationer och samtal om kraften att hitta sig själv och sitt ändamål. En kväll fylld av healing-kärlek. Ge dig själv denna påfyllning! (17.30-20.00) Hoppas vi syns!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta!

Fredagen:

“När du bett dina änglar om hjälp så ha tillit att du får det, släpp kontrollen idag och låt änglarna hjälpa dig men det vill ha ditt tillstånd så ge och släpp. Det blir bra!

Idag ska du enbart använda dig av positiva handlingar och tankar, då skapar du detta idag! Om du har svårt med det så be änglarna att rensa bort det negativa tänkandet. Bara be dem. Det blir en fin dag med positiv kraft!”

Lördagen:

“Idag kan du glädja dig för ngt gör att du kommer igång med det som ditt hjärta brinner för eller så fortsätter du med det som du håller på med, något du känner starkt för. Du blir inspirerad och “lyft” änglarna ler…

Idag ska du låta din “inre gudinna”-din feminina energi ta plats och skina! Du kommer leva upp och din energi blir stärkande och glädjerik. Änglarna är med dig!”

Varm kram från mig!

Anna

5 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

  1. Berith skriver:

    Alltid gott med astralresor och drömmar där som jag säger, andliga universum låter oss möta dess invånare. Har haft en hel del sådana drömmar där jag mött dessa och vi har haft en kommunikation. Skrev en bok om detta. Kramar du är kanon. Sådan livsenergi du har helt otroligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *