Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag vet att många människor kan tycka det är jobbigt med måndagar för då är man tillbaka till ett jobb som man kanske inte trivs med, man gör det som ska göras, sedan så har man kanske rutiner som är ungefär likadana när man kommer hem m.m När vi hamnar här ett tag så ska vi se till att “nypa” oss i armen och fråga oss själva-“Är detta det livet som jag önskar och vill ha?” Om inte, så är det dags att börja känna och tänka det som du vill ha i ditt liv. Ej tvärtom, ju mer du ältar hur du inte vill ha det, desto mer attraherar du detta. Lika attraherar lika. Vår intention startar upp det du sänder ut till universum. Glöm inte att du är ledaren av ditt liv, ingen annan. Du har ansvaret.

Det är så viktigt att försöka hålla sig borta från energitjuvar och som ser problem i allt. Det är självklart att man ska stötta ngn som behöver hjälp och vill ta emot hjälp men en del vill inte förändras, många väntar på att andra ska förändras och så händer ingenting förutom att man kan bli mer indragen i negativa banor. Livet vill oss alltid väl! Glöm inte det!

Vi alla kan hamna i fel tankebanor ibland när vi är trötta, stressade osv men det är alltid vårt egna ansvar till att vara eller söka oss till att känna oss lyckliga. Ibland kan det bästa också vara att acceptera att man inte mår så gott i vissa situationer och sedan ta tag i sig själv när man känner sig redo för det. Det är inte fel att känna sig olycklig, det som blir fel är om man ständigt jagar lycka som om det fanns en snabbfixmetod och sedan var man helt plötsligt lycklig för att ngt bra hände. Sedan går det ett tag så blir man “olycklig” igen så strävar man efter lycka och “kämpar”…Att vara lycklig som person innebär också att kunna uppleva, känna sorg och gå inom svåra delar i livet utan att man sjunker ner totalt och låter sin omgivning bli lidandes…Att känna sig lycklig i grunden gör att man kan hantera problem och utmaningar i livet på ett sunt sätt som gör att vi kan se utmaningarna på ett “gott” perspektiv och lärdom tillslut eller snabbare…

Vad betyder lycka för dig? Vad gör dig lycklig? Lever du efter det som du vill ha i ditt liv som skapar lycka och som gör dig lycklig? Om inte-Sätt igång idag och skapa din lyckliga, bästa dag! Sätt lyckan i rörelse, håll lycka i fokus en hel dag, i allt du hör, ser och känner. Försök att se det som är bra eller lärdomen i din dag på ett positivt sätt. Du har sådan makt över ditt liv, du styr detta! Jag vet också att du har dina änglar på din sida som gör allt för dig för att du ska känna glädje, lycka och få må så gott som möjligt! Nu börjar en ny dag med positiva förväntningar, när du känner så ända in i “benmärgen” på dig, hihi så blir dagen väldigt bra för du skapar sådana stunder både medveten och omedvetet för din intention är en lycklig dag. Sätt igång! Varm kram till dig!

OBS! Några platser kvar endast! Hoppas vi syns!

Nu kan du boka dig för vägledning, sittning, änglahealing och minikurs när jag åker upp till Sthlm igen Onsdagen den 25/9. Vägledningstider finns mellan 12-16, finns endast ett par tider kvar så hör av dig i tid. Mini kursen som blir en “påfyllnad” av kärlek och kontakt med änglarnas energi och ditt sanna jag. Missa inte denna helande kväll! Jag själv ser verkligen fram mot denna dagen och kvällen! Helandets kväll och kärlek. Tid 17.30-20.00 Läs info nedan.

En timmes vägledning: 1100 kr, mini kurs 600 kr, fika och dryck ingår. Swish eller bankgiro fås via mail. (Boka i tid så du får en plats) Begränsade platser och tider.

Plats Observatoriegatan 2 B ODENPLAN Sthlm.

Bokning sker: anna.strandlind@hotmail.com

Mini kursen innehåller olika meditationstema med änglahealing och att hitta din egna kraft! Vi kommer ge oss självhealing med hjälp utav änglarna plus guidade meditationer och samtal om kraften att hitta sig själv och sitt ändamål. En kväll fylld av healing-kärlek. Ge dig själv denna påfyllning! (17.30-20.00) Hoppas vi syns!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta med kärlek och ha tillit! Varsågod:

Måndagen:

“Idag kan du ta en stilla promenad oavsett väder för ditt sinne slappnar av och du kommer att se din omgivning på ett annat sätt. Du kommer också få vägledning utav änglarna, du kommer “höra” dig själv tänka men också få budskap…Ta emot…Änglarna är med dig, bara be dem.

Idag kan du komma med insikt om ditt egna värde och hur betydelsefull du är, änglarna vet det redan och du kommer även få en uppskattning av just detta på kanske ett “annorlunda” sätt. Var öppen och ta emot!”

Tisdagen:

” Idag ska du locka fram det bästa i dig men också i andra, när du gör detta så kommer du få ett helt annat perspektiv på det som du har varit lite orolig för. Det blir så bra i slutändan, ha tillit nu…

Idag sätter du igång med den sunda livsförändringen som du har funderat på, vänta inte längre, det är dags nu, det kommer gå bra så sätt igång! Du har änglarna med dig.”

Vamaste kramen från mig! Gör din dag nu idag!

Anna

5 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *