Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Igår så var vi på urnsättning för fina fina svärmor, hon var så levande…Hon blev 70 år och var så ung i sinnet. Jag ha ju berättat detta tidigare…Vi har gjort så mycket ihop med dem och vi umgicks ofta, hon var en riktig god vän, alltid lätt till skratt och såg positivt på saker och ting. Det är så fina egenskaper. En saknad som är stor…Den 23 juli gick hon över…Hon kom till mig igår från andra sidan så tydligt, vi fick hålla hennes aska i en sammetspåse och det var så starkt…

Här kommer lite bilder på denna stund som ändå var “vacker” och fridfull. Solen sken och hon har en egen liten sten vid muren där de sätter upp en skylt med hennes namn. Sammetspåsen grävs ner vid muren och framför i en liten gång kan man lägga saker och blommor om man vill. Det heter askminneslund, man får ändå en plats att gå till, så fint. Här är lite kort på Fredriks pappa, syster och Fredrik. Vi håller påsen en stund var innan vi lägger ned den i jorden…Det kändes bra trots att det var så ledsamt…

Vi hade med oss två stenhjärtan som vi lade på muren precis där hennes skylt kommer hänga på muren. Ni ser den stenen som ser ut som ett vitt hjärta nedanför, den är det…

När jag stod där så kom hon och visade sig så tydligt från andra sidan, hon sträckte ut sina händer och log mot oss och samtidigt som hon viftade med ett A4 papper lite pulimariskt och log, hon berättade om en gåva just idag och papper som följer med. Jag tolkade det som ett gåvopapper men sa detta till de andra och då började svärfar att skratta högt. Jag vet vad hon menar sa han direkt! Vi fattade ingenting förrän sedan…Ingen hade pratat om detta tidigare och framförallt inte denna dagen…Svärfar bjöd oss på middag och sedan åkte vi och fikade hemma hos honom. Då tar han fram ett papper med en gåva-föräkring stod och Fredrik och hans syster fick deras omgjorda halsband som de hade gjort tillsammans när de levde. De hade kommit överens om det innan om ngn går bort så ska Fredrik få pappas och den andra ska gå till Fredrik syster. Visst är det fint? Denna goa svärmor ville komma och berätta detta innan svärfar, typiskt henne att skoja till det och ge lite antydningar. Hihi! Hon har inte varit så närvarande ngn gång sedan hon gick över som denna dag så en tacksamhet spred sig hos oss alla…Livet är en gåva…Denna blomma lade vi på gången framför…

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit. Varsågod.

Fredagen:

“Idag kan du försöka se andra ur ett “änglaperspektiv” där kärleken genomsyrar allt. Du kommer förstå varför på kvällen eller redan under dagen… Det blir en fin dag!

Överflöd av ngt slag kan komma till dig “spontant” idag. Det kan vara någon uppskattning eller ngt som berör dig djupt. Tacka ja och ta emot detta idag. Var öppen för allt det goda som sker idag…Änglarna är med dig.”

Lördagen:

“Idag kan du uppleva att du ändrar dig inför ngt och det behöver inte vara fel på ngt sätt. Tvärtom! Ta inte saker och ting så allvarligt…Lyssna på dig själv och gör din dag glädjerik! Det blir en bra dag idag!

Du kanske tvivlar på din förmåga eller kraft. Gör ej det! Du har det och du kan! Ta bort din rädsla idag och sätt igång…Änglarna är med dig.”

Sköt om dig! Vi syns snart och jag önskar dig en glädjerik helg där kärleken är i fokus.

(Här vilade jag lite på svärfars altan innan fikat på golvet i onsdags…Fredrik var snabb att ta kort. Så varmt och skönt i solen…)

Varm kram!

Anna

6 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

  1. Teresah Mason Andrée skriver:

    Tack fina, för vackra, starka ord! Jag har länge hängt upp mig på vissa punkter i livet, men..
    Det känns befriande att släppa taget, behöver inte det och de längre!
    Ro 🙏💗🌼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *