Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Nu kan du boka dig för vägledning, sittning, änglahealing och minikurs när jag åker upp till Sthlm igen Onsdagen den 25/9. Vägledningstid finns endast en kvar, maila mig om du är intresserad. Mini kursen som blir en “påfyllnad” av kärlek och kontakt med änglarnas energi och ditt sanna jag. Missa inte denna helande kväll! Jag själv ser verkligen fram mot denna dagen och kvällen! Helandets kväll och kärlek. Tid 17.30-20.00 Läs info nedan. Har fått avbokning pågrund av sjukdom så vill du komma, maila mig, du är välkommen. Det finns plats kvar till denna helande kväll.

En timmes vägledning: 1100 kr, mini kurs 600 kr, fika och dryck ingår. Swish eller bankgiro fås via mail.

Plats Observatoriegatan 2 B ODENPLAN Sthlm.

Bokning sker: anna.strandlind@hotmail.com

Mini kursen innehåller olika meditationstema med änglahealing och att hitta din egna kraft! Vi kommer ge oss självhealing med hjälp utav änglarna plus guidade meditationer och samtal om kraften att hitta sig själv och sitt ändamål. En kväll fylld av healing-kärlek. Ge dig själv denna påfyllning! (17.30-20.00) Hoppas vi syns!

Nu är det dags för en del engagemang i höst och jag kan inte berätta allt än…Det kommer bli så roligt. Jag kommer befinna mig på kropp och själs mässan i Trollhättan den 5-6 oktober (Hotell Swania) då jag kommer ha två storseanser lör och sönd, plus massa sittningar och föreläsningar hela helgen. Varmt välkomna! Denna bilden togs förra året på denna mässa.

Storseansen…

Något som också ska bli så givande är Nära kryssningen veckan därpå! Söndagen 13-14 okt så är båten fullbokad och jag har storseans samma kväll ca 1,5 timme efter alla har gått på båten vid 20 tiden, Båten är fullbokad 1400 personer! Jag kommer ha storseansen i den stora salen-restaurang med balkongdelen. Sedan föreläsningar och sittningar hela dagen. Första föreläsningen börjar 09 på morgonen och den andra vid 14. Ska bli så roligt och träffa många utav er som jag vet har mailat mig. Du kan boka sittning på plats. Om du inte ska åka detta året så missa inte nästa års resa, det är fantastiska dagar!

Mina vänner! Lördagen den 30 november så befinner jag och mina kollegor på tidningen Nära, i Sthlm för att fira Tidningen Nära som fyller 10 år! Det vore kul att få mingla och träffa dig fina läsare! Det blir röda mattan och baluns! Du får också en julklapp med dig hem! Varmaste kramen till dig! Välkommen!

Oj! Det. kändes som om jag bara bjuder på reklam idag men jag vill förmedla kärleken i detta och att få möjligheter att träffa andra som har ett stort intresse för andlighet. Det känns fint…

Nu ngt helt annat! Det är absolut andligt i högsta grad! Idag så sprang jag i skogen milen med två härliga människor! Det var så vackert väder och frisk härlig luft! Det är sådana positiva och fina människor! Detta kortet tog vi efteråt!

Dessa två har sprungit 5-6 maraton och idag mina vänner så blev jag anmäld på ett maratonlopp som går den 18 januari i Sthlm Stadium? Alltså jag hade tänkt att springa maraton i juni-Sthlm maraton, inte i januari? Nu blev det båda! Hon Camilla är galen men vad jag gillar det! Haha! Grejen är att man ska alltså springa 28 varv på en 1500 meters bana?! hur kul är det? Allvarligt talat? Det är ju inte bara kroppen som skriker vid 4.2 mil, detta är ju också en sådan mental utmaning! Ja, det är ju frivilligt så det blir en utmaning för mig! (Se inlägget nedan vad som står…) Nu får jag börja att springa lite oftare längre sträckor runt 2-2,5 mil. Jag brukar ligga runt 1-1,5 mil för jag tycker det är skönt att komma ut och meditera. Kul med lite mål! Det viktigaste är att få vara frisk och hel i kroppen, jag är tacksam varje dag för detta. Det gäller att få in goda vanor. Ta in träningen, vila och balans i livet där vi bara utgår från oss själva. Min kroppsliga utveckling är lika viktig som min andliga utveckling. Kropp och själ hör ihop, de är ej separerade. Vi ska aldrig, aldrig jämföra oss med andra utan utgå från oss själva, bygga utifrån det. All lycka! Var tacksam för din kropp och tänk goda tankar om den. Kram!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem fullt ut till ditt hjärta och ha tillit. Varsågod:

Söndagen:

“Idag ska du vara uppriktig mot andra och verkligen vara ärlig på ett kärleksfullt sätt. Du kommer känna dig stärkt och respekterad för det du vill. Tvivla inte på din förmåga. Änglarna är med dig.

Idag ska du skämma bort dig själv på ett “eget” sätt och vara för dig själv en stund. Andas, njut och reflektera. Du kan få en ide som du ska ta vara på…Änglarna stöttar dig.”

Måndagen:

“Du behöver inte anstränga dig så hårt idag för att få det du vill ska hända…Du behöver inte vara rädd utan låt det komma till dig och ställ in dig på att du lyckas! Du har änglarnas stöd.

Idag kan du få ett samarbete med naturens änglar, älvor, naturänglar och naturväsen vill hjälpa dig att växa och blomma ut. De hjälper dig med kärlek och det materiella i livet som kan vara pengar m.m Njut av att vistas i natur idag en stund och bara be dem komma till dig. Känn in vad du känner i ditt hjärta och kropp. De är med dig. Lita på det. Hitta gärna en plats som du dras till och tillkalla dem.”

Ha en undrar söndag och måndag, ta emot livet!

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *