Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilka fina höstdagar vi har! Älskar hösten! Bästa årstiden…Mina hästar går fortfarande ute på sommarbetet och de älskar det. De kommer ju in varje dag ändå men de går ute på nätterna fortfarande. De har massa skog och stora fält att röra sig på och gräs finns det gott om. Chadida och Duggan vill däremot gärna komma in en stund varje dag för de får muslim och lite godis plus hö inne i stallet. Vid dåligt väder får de komma in i sina boxar och sova några timmar, de älskar det! Jag grejar ju med hästarna varje dag, borstar dem, rider, ger dem lite massage, tränar lite clickerträning eller så går jag ut och går med dem. Ibland blir det bara mys och ibland är vi aktiva. Jag brukar känna av dem.

Det finns inget som är så mysigt som att ta med sig en bra bok vid fint väder, en liten stol eller pall och sätta sig i hagen tillsamman med dem. De flockas runt mig och Chadida är inte sen att lägga sitt huvud på mitt, hihi! Duggan vill gärna att jag ska klia henne under tiden, hihi. De är för goa. Vi har verkligen roligt ihop. Laban är tokig i Duggan! Han älskar henne! Han hoppar upp på mulen och slickar henne och Duggan bara myser. Det finns väl inget djur som inte Duggan gillar?! Jo, vildsvin gillar hon inte! Dem blir hon irriterad på! Underbara Duggan…

Se, så liten laban var!

Ja, dessa underbara helande djur…Snart kommer jag berätta lite mer om ett annat “djurprojekt” som jag står i, detta kommer snart att visa sig…Det är ett arbete…Mer info lite längre fram…Ta hand och se alla djuren runt dig, de är sända från ovan för att hela oss människor och mycket mer…

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit, varsågod:

Tisdagen:

“Stressa inte, du hinner allt så ta det lugnt. Det kan också vara så att du upplever att ngn annan stressar dig, håll dig ifrån den energin isåfall på ett vänligt sätt. Det blir en fin dag.

Idag kan du lära dig ngt nytt som du kommer at nytta utav i ett längre perspektiv så ta emot information och var öppen för idéer. Änglarna är med dig.”

Onsdagen:

“Idag kan du släppa taget om ngt som har känts lite tufft den sista tiden, håll inte fast utan släpp kontrollen, det blir en befriande känsla. Änglarna är med dig.

Någon som berör dig mycket kan ge dig positiva svar eller “vibbar” idag, ta emot detta och gläd dig.”

Vi syns snart igen, varm kram!

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

  1. siv danbrink skriver:

    ryser o myser när du skriver om dina djur. man får så mycket tillbaka från djuren. Max (tax 2 år) och jag är ute i skogen varje dag, plockar svamp o bär. Max springer lös, håller koll på mig. sen åker vi hem o fikar o vilar. Ibland blir det lydnadsträning, vi har debuterat i lydnadsklass start med en tredje plats ynka 10 poäng från uppflyttning. nya tag. Max är min kompis i vått o torrt. hänger med överallt. social o snäll tax dessutom snygg (svenska utställningschampion samt svensk och norsk viltspårchampion, duktig å spåra) vi hoppas på rådjursjakt i höst. fuskar lite i agility som han tycker är s..kt roligt. tack för dina ord varje dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *