Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Idag fyller min son 22 år, jag fattar inte ibland vad tiden tar vägen? Min fina son som ville ut tre månader för tidigt i vecka 27, vägde enbart 1050 gram och var nere i 925 gram, inte klokt. En stor, lång stark man idag och allt gick så bra! Det var tuffa och ibland kritiska månader när han föddes men mest stabilt trots allt. Vi bodde på sjukhuset i ca tre månader och i några dagar så åkte jag hem på kvällen och åkte tillbaka på morgonen igen. Jag blev akutsnittad och jag valde att vara vaken under operationen. Jag glömmer aldrig hur jag kunde se i operationslampan för det speglade sig när de öppnade magen och jag skakade i hela britsen när se skulle igenom alla bukhinnor m.m. Som tur var har jag jobbat på akuten i många år och hade sett det mesta men det var en sådan konstig känsla. Se här, vilken going! Han har precis ätit vanlijfil tror jag när kortet togs…Hihi! Här var han inte gammal men han växte ikapp ganska snabbt…

Jag vet också att jag var lugn trots allt, jag hade det tufft hela graviditeten med blödningar m.m så det trodde inte att han kanske inte skulle överleva, jag visste det!( De trodde att moderkakan hade lossnat…)Jag fick till mig det så starkt och jag visste det efteråt att änglarna gav mig denna information. Jag vet också när jag låg på operationsbordet så fick ja till mig och kände en ljus gestalt vid mitt huvud som sa, det blir bra. Mycket av min andliga och mediala väg tog “fart” där vill jag påstå…Eller rättare sagt, jag förstod mer och mer… Här busar vi i gosedjurs hörnan som jag gjorde till honom i hans rum, så rar! Se den busblicken! Haha!

Ja, tiden går och livet är inget vi kan ta för givet, det fick jag uppleva även då på operationsbordet när de sprang 7 st personal ut ur rummet direkt när de tog ut Alex ur magen. Han skrek lika högt som vilken bebis som helst och var kraftfull! Då fick jag se en skymt av honom innan de försvann ur rummet, jag kände hopp kom jag ihåg och en av läkarna klappade mig på kinden, jag minns det som igår…Tack för livet och livets möjligheter vill jag betona med detta inägg idag till oss alla. Njut och lev! Skratta ofta och sök dig till glädjen och som jag brukar säga…Vänta inte på att glädjen ska komma utan var glädjen! Nuet och kärleken är det som är det viktigaste!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem med öppen famn och ta emot med tillit! Varsågod:

Torsdagen:

“Ta vara på din dag idag och släpp allt som du inte behöver göra, du kommer få till dig glädje och ett lugn som berör dig på ett sådant harmoniskt sätt…Be änglarna hjälpa dig och tacka dem.

Du kommer inte någonstans med att hålla dig fast kvar i ngt om du inte har fått ngt resultat än…Släpp taget så får du de bästa möjligheterna idag och var positiv, ngt gott väntar. Be änglarna och ha tillit.”

Fredagen:

“Ett firande, erbjudande eller ngn liten överraskning kan komma på tal idag…Gör det och ta emot som erbjuds eller så kanske det är du själv som bjuder in eller överraskar! Det blir en mycket trevlig dag!

Idag eller i helgen kan du få du upp ögonen för ngn kurs, nyhet eller utveckling som du vill sätta igång med framöver. Tveka inte utan anmäl dig eller gör det!”

Vi syns snart!

Varm kram

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *