Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag har haft väldigt mycket att göra de sista dagarna och därför har jag inte skrivit några änglabudskap. Jag vill inte göra ngt “halvdant” för jag vill ge den tiden som behövs. Mina andliga och mediala uppdrag betyder så mycket och mitt skrivande likaså. Läs gärna mitt reportage i tidningen Nära om kostens betydelse i våra andliga liv. Det är kul med kost!

Helgen som kommer nu så blir det fullt upp i Trollhättan på Kropp och själ mässan. Ska bli så roligt med storseans, sittningar och föredrag. Varmt välkomma! Nästa helg blir det Nära kryssningen då jag kommer ha storseansen i stora salen kl 20.10 på söndagen. -restaurangen plus även då sittningar och föredrag båda dagarna. Så tacksamt och roligt. Kanske vi syns? Kom gärna fram och säg hej isåfall!

Visst har jag det mysigt på mitt sängbord? En lysande buddha med tänt ljus och morgon kaffet bredvid. Här sitter jag väldigt tidiga mornar och mediterar. Älskar denna stund…

Idag har jag grejat en del med djuren. Alla djuren fick det där lilla extra efter och mellan jobben. Jag jobbar ju mycket hemma den mesta tiden och då ligger hundarna alltid vid mig. Vi leker och tränar mellan jobben och vi har roligt ihop. De är alltid i nuet och de påminner mig ofta om detta. Vilken kärlek! Idag fick Chadida och Duggan lite massage utav mig och båda låg och vilade efteråt. Så söta!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärta och ha tillit. Varsågod:

Tisdagen:

“Idag kan du välja de positiva människorna runt dig och ha fokus på dem. Släpp det andra som bekymrar dig, det blir bra! Be änglarna om hjälp. Du är hörd.

Idag krävs det lite mod från din sida så tvivla inte för du klarar det! Änglarna är med dig.”

Onsdagen:

“Idag kan du uppleva att ngt äntligen “lossnar” som har varit bekymmersamt ett litet tag. Ta emot det och gläd dig.

Du kan komma och inse en sak idag som får en mening framåt för dig, det är så positivt!”

Sköt om dig så syns vi snart!

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *