Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag har haft en sådan fin andlig cirkel idag. Det är ngt speciellt att få träffa alla olika människor människor som jag gör i mitt arbete. Det är så lärande och givande. Tänk att ingen människa på hela jordklotet upplever exakt samma känsla och tanke samtidigt. Jag menar att vi kan ju uppleva och känna av varandra men kanske inte exakt samma känsla på “sekunden”…Visst är det unikt? I det stora hela kan vi uppleva samma men inte exakt i detalj. Det finns heller ingen som är kroppsligen lika, vi är olika och unika…Tänk alla människor som finns…Jag ville påminna dig att du är verkligen unik och är född i ljuset. Du är ljus…Glöm inte det.

Tänk att leva ett liv helt utan rädsla och tvivel? Att leva kreativt och känna lyckan och kärleken flöda. Jag tror att vi kan göra det till en stor del. Frågan är om vi är redo att släppa det som håller oss fast och som inte gynnar oss för att följa våra hjärtan och sanning. Det går…Jag vet att våra dagdrömmar kan vara sanna. Andevärlden kommunicerar med oss via vår fantasi och dagdrömmeri. De vill att vi ska nå dit vi vill och verkligen försöka att ta stegen. Vi väljer alltid själva. Vad väntar du på?

När jag själv började lyssna på mitt innersta och gå till min passion och dröm, fast jag tvivlade så gick jag emot min rädsla och saker och ting började öppna upp. Jag är så tacksam att få göra det som mitt hjärta vill och jag är öppen för att utveckla, lära ut och lära mig mer kunskap och få djupare visdom. Att vara nyfiken är en bra drift, då menar jag nyfiken på ett positivt sätt, att utvecklas och utveckla. Vad är det som du är passionerad utav? Vad är det för ngt som kan få dig att vakna med ett leende och känna kärlek. Vilka tankar och känslor har du när du känner lycka, glädje och kärlek? Det är dessa du ska skaffa mycket utav i livet…

Sök dig till dessa! Inte bara på din fritid utan även på ditt arbete eller projekt du står inför. Sammanfattningsvis: Du är unik, ingen är som du! Änglarna vill att du ska känna lycka, harmoni och kärlek. Du attraherar in det du har fokus på…Var sann mot dig själv och gå emot din rädsla som hindrar dig att leva lycklig. Livet vill dig väl…Varmaste kramen från mig till dig!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärta och ha tillit, varsågod:

Torsdagen:

“Idag kan du känna att du släpper taget om ngt som har med dig själv att göra för att ta ett steg till det du vill…Du gör rätt! Änglarna är med dig.

Sök dig till positiva människor idag, det gör att du tänker om och vågar stå på dig i en sak som du känner mycket för. Det blir så bra!”

Fredagen:

” Du kan känna en längtan till att bara få vara lugnet och för dig själv en stund idag. Ta dig den stunden, du behöver det och du får tecken från änglarna om du ber dem.

En romans, kärlek eller ngn “ny” känsla av kärlek kan upplevas idag så njut och gläd dig inför detta. Det kan också vara du som visar detta! Det blir en fin dag! Änglarna är med dig.”

Tro på din kraft och sluta tvivla, lev i kärlek till dig själv och andra!

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *