Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Oj vilken helg jag har haft! Fullt upp med mässa båda dagarna och igår var det jobb, skrivande, familj och djur som jag fick prioritera. Ibland blir det så men jag försöker skriva och meditera, kanalisera mina budskap till oss alla som läser så ofta det går. Här är lite bilder från mässan i helgen, jag hade storseans, föreläsningar och sittningar hela dagarna lörd och söndag. På lördag kväll träffades vi och åt middag och myste på kvällen. Innan mässan som började kl 10 på lördagen så var jag ute och sprang vid 06.30 och fixade med mina hästar och djur. Här tog jag in Chadida och Duggan från hagen efter jag hade sprungit. Sötisarna. Jag är ofta ute och går med dem bägge två.

Lördag morgon, innan mässan och efter min löparrunda vid 07.30.

Puss Chadida! Hihi!

Här hade jag fått iordning vid min plats på mässan på morgon på lördagen.

Här hade jag storseansen. Nära och kära kom och gjorde sig hörda, så kärleksfullt och tacksamt.

Söndagen på mässan…Fullt upp med sittningar och föreläsningar även denna dag. Det är en ynnest att få jobba med all denna kärlek.

Jag kommer också att jobba på Nära kryssningen nu till helgen söndag-måndag men åker redan på lördag. Det blir storseans, föreläsningar och massa sittningar. 1 400 personer i samma båt som är intresserad utav andlighet! Ska du dit, så kom gärna fram och säg hej fast jag har fullt upp. Du är betydelsefull.

Innan det så blir det att “rensa” hus både imorgon och på torsdag, så viktigt att familjerna kan få ro i sina hem. Jag jobbar med änglarna och de finns alltid till hjälp. Det ska bli intressant och se vad andarna vill berätta denna gången och hur jag kan få vara en länk och få hjälpa till. Det är ofta anhöriga på andra sidan gör sig hörda så de kommer säkert imorgon med och på torsdag, vet inte riktigt än men men…

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit. Varsågod:

Onsdagen:

“idag ska du ta vara på din talang och tro på dig själv! Tveka inte, utan våga! Änglarna är med dig.

Egentid, strosande eller ngt som gör att du känner glädje och en mysig stund ska du prioritera idag, det kommer betyda mycket och änglarna är dig nära…”

Torsdagen:

“Försök att hitta en balans idag när det gäller allvar och”lek”. Har det varit mycket ansvar den sista tiden och stress så ska du prioritera leken idag, det är viktigare än vad du tror. Lev ut, gör ngt oväntat! Änglarna vill att du ska glädjas!

Idag ska du lita på dina känslor och intuition, inget annat, känn inoch lyssna inåt. Du fattar ett bra beslut eller får ett bra resultat.”

Lyssna inåt och gå till din passion. Du har änglarna med dig.

Varm kram till dig!

Anna

8 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kramen!

 1. Lena M skriver:

  Hej!
  Jag kommenterar ibland, men de syns aldrig i kommentarsfältet. Konstigt. Jag följer dig och försöker ta till mig dina ord. Viktigt att kunna prioritera sig själv och lyssna på sig själv. Är just nu stressad över sjukskrivning och dålig ekonomi, svårt att fullt ta till sig allt då.
  Kram till dig och tack för alla mysiga djurgos bilder.

  • anna skriver:

   Hej Lena! Jag har svarat dig tidigare vet jag och tackat, vad konstigt, hoppas det syns nu då. Ha tillit och all kärlek till dig i det du står i…Änglarna är vid din sida. Varm kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *