Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilka underbara dagar som väntar på Nära kryssningen. Jag är så glad för att kunna dela med mig utav min kunskap och erfarenhet. Jag lär mig hela tiden och vi alla kan utvecklas om vi vill. Här är mitt schema på kryssningen om du vill ta del utav min storseans, sittningar och föreläsningar. Vore roligt att träffa dig. Kram!

SÖNDAGEN 13/10😇

❤️ Storseans lokal Etage 20.10-20.55 45 min 

❤️Sittningar som bokas vid min monter vid rum B 41. (Blir fullbokad snabbt så var ute i god tid) Tiderna som finns ligger på bordet.

MÅNDAGEN 14/10 😇

❤️Föreläsning kl 09-09.40 ”Kommunicera med änglar” lokal Banquetten. 

❤️Föreläsning kl 13.10-13.50 ”Stå i din kraft och utveckla din medialitet” Lokal Auditoriet 

❤️Sittningar, healing bokas vid mitt rum B 41 under hela dagen. Tiderna ligger vid min monter då du fyller i ditt namn. 

Hippas vi syns! Varm kram

Jag vill också dela med mig utav min krönika som berör oss alla som kan utövas precis här och nu…Ha tillit och ta detta till ditt hjärta. Du är viktig. Varsågod:

Anna Strandlind: Bestäm hur din dag ska vara …

Det är du, och ingen annan, som bestämmer om idag ska bli en härlig dag. Det du visualiserar är det du får tillbaka –rikedom, lycka, kärlek. Våga tro på attraktionslagen!Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock Krönika

När vi skapar de högsta vibrerande energierna och tillåter oss att visualisera och känna detta, så blir det en sanning i vår vardag. Vad jag menar är alltså att vi i förväg kan bestämma oss för vilka upplevelser vi helst vill ha i våra liv.

Det kan ju låta lite för enkelt för att vara sant, men det fungerar så i verkligheten. Om du kommer på dig själv med att ha ett negativt sinne alltför länge, kan du faktiskt be änglarna att ta emot dessa känslor, så hjälper de dig att förvandla dem till stor kärlek och positivitet istället. De hjälper dig mer än gärna med allt. Ha tillit!

Varje stund och varje dag så finns det alltid en tänkbar bästa väg i det du gör och upplever. Du styr åt vilket håll du vill gå, det positiva eller negativa spåret.

Vad är det som gör att vi ibland väljer det negativa hållet? Har det med vårt eget förhållningsätt att göra? Det vi gör mot oss själva? Ja, så kan det vara. Om vi ständigt upplever en stress som är negativ, så kan det vara svårt att skapa den där högsta, vibrerande, kärleksfulla energin som gör att vi och andra mår gott. Eller hur? Visst kan vi känna igen oss i detta?

När vi börjar känna att vi förtjänar kärlek, som är den högsta energin, och ställer in vår egen frekvens på detta, så får vi samma frekvens tillbaka. Vi kan alltså bestämma detta själva. Människor som pratar om lycka och handlar efter det, får lycka tillbaka i sitt liv. Personer som pratar om rikedom och handlar efter det, får det i sitt liv. Där du lägger ditt fokus, där skapar du ditt resultat.

Det jag egentligen pratar om är attraktionslagen. Hur vill du att din dag ska se ut? Tillåter du dig själv att visualisera och skapa ditt innehåll redan på morgonen, i dina känslor?

Du förtjänar all storhet i ditt liv, men känner du det själv? Om inte, försök tänka och känna om. Änglarna anser att vi alla är av storhet och att vi ska känna detta med ljus och kärlek. Du kan bestämma dig för att din dag blir underbar och härlig idag. Vad har du att förlora på det? Inget! Du är vinnaren av din dag, om du bara tillåter det.

Varmaste kramen från mig,

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta, varsågod:

Fredagen:

“Du blir stöttad av en vän eller så stöttar du en vän idag som kommer betyda mycket. ta dig den tiden. Det blir en andlig betydande stund.

En rolig och spännande dag med nytt “tänk” och inspiration kan komma i kraft idag.”

Lördagen:

“Idag kan du lära dig ngn nytt eller få en annan syn på vissa saker. Du kommer till insikt och det är kärleksfullt.

Ta vara på dina stunder idag och skapa kärlek i dina handlingar du kommer att skapa och öppna nya möjligheter mer än vad du tror, ta för dig och tveka ej.”

Varm kram och ta hand om dig!

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

  1. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

    ett varmt tack. Jag önskar er alla en trevlig Nära-resa. kramar till er alla på tidningen Nära.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *