Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Äntligen, nu har jag landat lite sedan Nära resan med allt medialt och andligt arbete. Jag är verkligen fylld av kärlek och tacksamhet. Det blev lite mindre sömn och så men det har gått så bra! Nära-gänget är verkligen ett sådant härligt team och det är mycket omtanke i alla. Jag hade fullsatt på alla föreläsningarna och storseansen. Sedan var det fullt med sittningar också. Två dagar på en båt med andligt intresserade människor, kan det bli bättre? Älskar denna resa…Här kommer lite bilder från kryssningen…

Här är var vi på väg dagen innan kryssningen…

När vi kom fram på lördag kväll till hotellet så gick vi ut och åt tacos och det fanns veganfärs. Perfekt för mig som är vegetarian. Ett mysigt ställe på drottninggatan i Sthlm. Här myser vi…

På morgon innan Nära kryssningen så gick jag och Fredrik ut och sprang runt 1.2 mil i Sthlm, härligt och så berikande att få in ny energi innan storseans och alla sittningar…Vi sprang den vändan jag brukar springa när jag är uppe och jobbar i Sthlm. Så vackert runt djurgården…

Dags för storseans, kö långt bort…

Tummen upp innan det är dags! Först meditation…

Seansen i stora salongen…

Föreläsningar om hur man kommunicerar med änglar och Stå i din kraft och utveckla din medialitet.

Denna lilla finingen träffade vi på samma dag som vi skulle åka till Sthlm när vi var ute och sprang ihop, en orm nu? Detta kraftdjur står för b la healing, magi och transformation…

Dessa bilder tog jag idag här hemma där jag bor…Vilken känsla, lugn och magi som fångas en kort stund…Älskar moder moder jord och den andliga helande effekten som träden och naturen ger oss…

Se mina vänner som väntar på mig i köket…Älskar mina djur och få komma hem till mina älskade barn, allt hade gått bra! Är så tacksam att min systerdotter Sofie var här och hjälpte till, hon är en stjärna. Min fina dotter och hon hjälptes åt på helgen och min systers före detta man gick ut med hundarna på måndagen innan vi kom hem. Katterna och kaninerna mådde också bra, så tacksamt. Till hästarna hade jag en go tjej som heter Ida och hennes bror som tog hand om dem, det gick jättebra! Det är inte bara att ge sig iväg när man har gård men när vi väl gör det så är det så roligt. Längtar dock hem ganska snart! Hihi! Så här låg min going Laban imorse…

Vill du komma och träffa mig för en sittning, vägledning eller healing. Har även medial utvecklingskurs onsdagen 6 nov i Sthlm kl 17.30-20.30.

Plats: Observatoriegatan 2 B ODENPLAN STHLM

Datum: Onsdagen den 6 Nov sittning/vägledning mellan 11.30-16.00. Kostnad 1100 kr 50-60 min.

Minikurs: Onsdagen 6 nov kl 17.30- 20.30. Utveckla din medialitet. Pendel-(Ta gärna med dig en pendel om du har) Känn av energier och lär dig tolka andevärlden. Mini kurs 600 kr, fika ingår med kaffe, the, dryck gofika och frukt. Alla är välkomna.

Anmälan görs: anna.strandlind@hotmail.com (Anmälan är bindande) Betalas via swish, bankgiro eller kontant.

Boka dig i tid så du garanterad får en plats. Välkommen att maila mig. Varm kram från mig!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit. Varsågod:

Torsdagen:

“Fly inte från dig själv idag utan lyssna verkligen inåt, du har svaret…Änglarna är med dig.

En kostnad som du känner oro inför eller har svårt att fatta ett beslut om kommer att ordna sig, ha tillit nu och ge det lite tid. “

Fredagen:

“Meditation, återhämtning gör att du lyssnar mer tydligt på din intuition idag som leder dig rätt. Ta dig den stunden och lita sedan på din känsla. Det blir rätt.

Kost, mat eller festligheter kommer ha en betydesle idag. Du kan känna dig extra kreativ i höstmörkret och det ger dig ny energi! Passa på och njut! Det blir en fin dag!”

Varm kram från mig och ta hand om dig.

Anna

4 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

 1. Ingela skriver:

  I bland är jag så avundsjuk (ej missunsam) på dig och allt det fina du har runt dig
  Skrollar ner till budskap, för att slippa se allt det fina. Jobbigt ibland, ibland spännande.
  Du Är verkligen en Ängel i alla situationer.
  Tack för att du finns.
  Kramis från Ingela

 2. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

  Ett varmt tack för budskapen, dagens får jag fundera på för den var lite dimmig men på Fredag blir det en glädjens dag för då skall jag köra ner till Skåne och träffa min syster. Varma kramar ch var rädd om dig ock alla de dina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *