Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kram!

Hej du fina läsare!

“Stockholm i mitt hjärta…” Dags för andligt och medialt arbete i vår fina huvudstad. Jag bor ganska nära Göteborg -9 mil men ändå känns Sthlm mer i mitt hjärta. Det kan ju vara så för att jag bott där och varit en hel del i vår vackra stad. Här är vid djurgården som jag alltid springer vid när jag är uppe…

Vill du komma och träffa mig för en sittning, vägledning eller healing. Har även medial utvecklingskurs onsdagen 6 nov i Sthlm kl 17.30-20.30.

Plats: Observatoriegatan 2 B ODENPLAN STHLM

Datum: Onsdagen den 6 Nov sittning/vägledning mellan 11.30-16.00. Kostnad 1100 kr 50-60 min.

Minikurs: Onsdagen 6 nov kl 17.30- 20.30. Utveckla din medialitet. Pendel-(Ta gärna med dig en pendel om du har) Känn av energier och lär dig tolka andevärlden. Hitta din kraft! Mini kurs 600 kr, fika ingår med kaffe, the, dryck gofika och frukt. Alla är välkomna. Det brukar vara en sådan kärleksfull kväll.

Anmälan görs: anna.strandlind@hotmail.com (Anmälan är bindande) Betalas via swish, bankgiro eller kontant på plats.

Boka dig i tid så du garanterad får en plats. Välkommen att maila mig. Varm kram från mig! Hoppas vi syns!

Jag har suttit en del tid med djurkommunikationer och vägledningar och det är så betydelsefullt och snart kommer det bli lite mer utav detta…Jag kommer med mer information snart…Spännande!

Puss på dig Laban! Hihi!

Mina tre godingar! Bruse, Kaisa och Laban! “Tripp, Trapp och Trull! Haha! Kaisas tunga och lille Labans söta underbett med tänder som sticker ut emellanåt. Alltså! De är ju för goa!

Jag är så glad och tacksam för jag har köpt mig ett par nya löparskor idag! Ett par Hoka som är till för både asfalt och terräng. Det är så viktigt att ha rätt skor på sig. Jag kan varmt rekommendera denna modell eftersom den är lätt, bra “studs” i och är lite böjd i formen för att den ska “rulla” fram bättre vid steg. Prova den i en sportbutik så kommer du förstå…

Jag kommer springa ett maraton den 14 jan i Sthlm 4,2 mil. Ohoj! Det blir mitt första maraton kanske i snö, oväder…Vem vet? Jag ser fram emot denna utmaning. Grejen är att banan är 1,5 km och det blir att springa 28 varv! Det är en sådan mental utmaning! Phu! Haha! Det ordnar sig! Jag ska göra det i iallafall och jag är så tacksam om jag bara får vara hel i min kropp, det är det som är viktigast. Heja!

Imorgon söndag så kommer jag och min man Fredrik ha en utbildning ihop inom Stc. En workshop inom träningsläran cykel activio några timmar, det blir människor från olika håll i Sverige som kommer denna söndag. Ska bli så roligt och inspirerande! Jag kommer aldrig sluta med mitt arbete inom friskvård, hälsa och träning. Läs gärna mina reportage i tidningen Nära i tre stora delar. Denna gången i tidningen handlade det om kostens betydelse och funktion på ett enkelt och roligt sätt. Jag tycker det är så viktigt att betona detta:” Hälsa handlar inte om hur man ser ut utan hur man mår” Du kan få lite tips som är positiva och enkla. Ta hand om dig och plocka fram och höj upp dig själv med allt som fungerar med din kropp och hälsa. Ej tvärtom. Ge dig själv positiv feedback!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta, varsågod:

Söndagen:

“Bryt ett mönster som inte fungerar längre, du ska hålla fokus på att glädjas, ej tvärtom, idag kan du ändra din energi. Det blir så bra! Änglarna är med dig.

En påminnelse eller ngt som du skjutit på görs sig påmind idag, ta tag i det och bara gör. Tänk inte så mycket. Det blir en sådan härlig känsla!”

Måndagen:

“Idag startar du upp ngt som du länge tänkt på när det gäller din hälsa, det blir så positivt, gör det och njut! Änglarna är med och stöttar dig. Be dem bara!

En vän eller bekant kan göra sig hörd och vill ha din kontakt, eller så är det du som tar kontakt, Det blir trevligt och det är rätt tidpunkt. “

Varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *