Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilken rolig utbildningsdag-Workshop som jag och min man hade igår för våra cyklister inom STC. Vi pratade och activio, passupplägg, pulszoner och en del andra sker. Vi hade också två lite tuffare cykelpass. Det är ju så roligt och inspirerande att jobba med träning och hälsa. Sedan var det dags att åka iväg och mitt tredje pass som är ordinarie på söndagar för så fina deltagare. Hihi! Mycket cykelträning blev det igår och det är lika roligt varje gång. Jag älskar mina arbeten. Träningen stärker min andlighet och medialitet och jag är så tacksam att kunna röra på mig. Jag tackar för detta väldigt ofta. Vilan är också viktig.

Jag har ju jobbat mycket inom sjukvård-akut sjukvård, olika avdelningar, inom omsorgerna m.m och utifrån mina upplevelser, kunskap och erfarenheter så är jag så tacksam att jag har en kropp som är rörlig. Jag har sett mycket och träffat många människor i kris…Livet är verkligen en gåva. Vad rädd om din kropp och själ, lyssna på den och lyft fram allt som du kan med den, ej tvärtom. Bli vän med den och plocka fram allt som är bra med din kropp. Var tacksam, istället för att haka upp dig på det du inte kan eller hur den ser ut. Plocka fram det du kan!

Tänk på att hälsa handlar inte om hur man ser ut, utan hur man mår…Gör ngt åt det om du inte mår bra! Du äger din kropp och känner den innerst inne men var god och snäll mot dig själv med positiva tankar, då kan det bli roligt att förändra om man vill det. Ta tag i det och be om hjälp annars, det finns hjälp och vi alla behöver hjälp emellanåt. Ensam är inte stark…Däremot stå i din kraft! Det är en annan sak…All lycka till dig!

(Som sagt vill du träffa mig i Sthlm för vägledning eller medial utv. kurs så finns det möjlighet till det…)

Vill du komma och träffa mig för en sittning, vägledning eller healing. Har även medial utvecklingskurs onsdagen 6 nov i Sthlm kl 17.30-20.30.

Plats: Observatoriegatan 2 B ODENPLAN STHLM

Datum: Onsdagen den 6 Nov sittning/vägledning mellan 11.30-16.00. Kostnad 1100 kr 50-60 min.

Minikurs: Onsdagen 6 nov kl 17.30- 20.30. Utveckla din medialitet. Pendel-(Ta gärna med dig en pendel om du har) Känn av energier och lär dig tolka andevärlden. Hitta din kraft! Mini kurs 600 kr, fika ingår med kaffe, the, dryck gofika och frukt. Alla är välkomna. Det brukar vara en sådan kärleksfull kväll.

Anmälan görs: anna.strandlind@hotmail.com (Anmälan är bindande) Betalas via swish, bankgiro eller kontant på plats.

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit:

Tisdagen:

“Idag ska du ge en person en chans, det menas inte på det sättet utan “läs gärna mellan raderna” Det är egentligen inte dig det handlar om…Ha förståelse och var positiv, det blir bra!

Ge dig själv lite “lov” idag efter dina vanliga rutiner. Dröm och ha klart din vision, be änglarna ge dig tecken! Du får det, agera sedan efter detta.”

Onsdagen:

“Ta en “risk” idag och våga göra det du känt…Om man inte gör ngt utav det man vill så sitter man kvar i samma energi…Änglarna är med dig så be dem bara, du får tecken.

Idag kommer natur, vatten betyda en del och ge dig inspiration. Änglar äskar träd och annat som berör moder jord. Ge dig ut och be änglarna vara med dig på “färden” och be dem om hjälp, du kommer få svar…Lyssna där inåt på ditt hjärta och var i nuet…”

Varmaste kramen från mig!

Anna

4 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

  1. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

    Tack snälla Anna jag får be änglarna att ge mig kurage att ta mig i kragen och äntligen göra slag i saken på det jag egentligen vill göra. Tack än en gång och ha en bra Tisdag. Änglarna är med dig. Kram

  2. Kristina Tolvtin skriver:

    Hej Anna 😊
    En fråga. När jag ber änglarna om hjälp ska svaren komma i form av tecken. Kan du ge exempel på tecken, hur jag tolkar dom?
    Varma hälsningar Kristina 🌹

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *