Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag haft mycket mediala uppdrag de här dagarna och har ej kunnat prioritera budskapen och kanaliseringen som tar en del tid så därför skrev jag inga budskap för onsdagen och torsdagen fast jag ville, tyvärr…

Jag har varit i Stockholm och jobbat också med vägledning, coachning och sittningar. Jag är så tacksam för alla mina möten i mitt liv. Alla dessa fina människor och djur som jag träffar, det är magi i vardagen! Jag prioriterar alltid träningen för att få ny energi och vara så klar som möjligt så lägger jag in återhämtningar mellan kunderna och går ut och springer, som här runt Djurgården, underbar stund med god sallad efteråt. Sedan glad och pigg för möten med mina klienter. Soligt, kallt och så fin runda! Kropp och själ hör ihop och för mig bringar det lycka!

Jag har också träffat Caroline Giertz och varit med i hennes podd Paranormalt, vi pratade om änglar, de kontaktade mig för ett par veckor sedan och på den vägen är det…Jag var ändå uppe i Sthlm och kunde ta mig till hennes inspelningstudio, den podden kommer i december månad. Det var också med en man som var “motpart” till det som jag tror på…Lyssna gärna! Här är vi efter inspelningen! Caroline är en sann djurvän precis som jag och lille vovven fick också vara med…Rart!

Innan detta så var jag ute på morgonen idag vid 05.45 och joggade i stan runt milen, jobbade och åt god frukost efter löparrundan sedan så åkte jag till Caroline. Här är jag denna tidiga morgon! Hihi!

Nu mina fina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit. Varsågod:

Fredagen:

“Tro på din egna känsla idag och låt inte andra påverka dig och det du känner, du vet vad som är bra för dig, lita på det, det blir bra! Du har dina änglar med dig.

En present, gåva eller överraskning av ngt slag kan ske idag…Det kan också vara en sådan gåva av lärdom och insikt…Det leder till ngt gott och fint!”

Lördagen:

“Idag ska du ta för dig och inte vara rädd utan blomma ut och lev! Änglarna är med dig!

Du ändrar din inställning till ngt eller ngn idag och det är bra! Ha ett öppet sinne och var förlåtande…Det blir bra!”

Varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *