Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vet du att allt du lägger märke till och upplever symboliserar det du själv känner, tänker, det du önskar och det du är övertygad om som är din sanning…

Det blir intressant helt plötsligt när vi tänker till om detta och hur vi agerar i saker och ting. Världen svarar på din energi men också ditt högre jag är ett uttryck i den universuella kraften. Vi får dagligen symboler till oss utav andevärlden, änglarna älskar att hjälpa oss på detta sättet. Du kan träna dina sinnen på detta och stärka din kraft och gåva genom att förstå mer vad universum ger oss för tecken och symboler. Om du går in ett rum som ex vad är det första du lägger märke till? Vad vill ha din uppmärksamhet? Vad dras du till? Vad kommer du att tänka på som relaterar till föremålet du noterat? Tänk fritt och våga känna in känslan…

Du kan sedan ställa en fråga till dig själv, varför just detta föremålet? Vad tror du att det beror på? Jag har alltid dragits till lampor och ljus perioder som ett ex…När jag gjort det mer i perioder så kan jag dra en parallell att jag behövde mer klarhet och se ljust på situationer och på djupet, att det lyser upp eller att jag ska lysa mer eller kanske kan lysa upp och hjälpa människor i deras tillvaro. Nu kanske du tycker att detta låter långsökt men det är det inte, andevärlden ger oss tecken som vi inte ser eller t om tar för givet i vardagen. Varje gång du lägger lite extra märke till ngt eller ngt som tar din uppmärksamhet eller som du dras till är ofta tecken och hjälp till oss människor att utvecklas. Oftast är tecken och symboler återkommande och andevärlden “ger sig inte” hihi!

Tecken, synkronicitet och budskap dyker ofta upp vid livsförändringar och situationer där ngt sker i våra liv som kräver vår uppmärksamhet. Om du sedan ber om allt det här och vågar tro på detta, så kommer du förstå vad fin vägledning vi får utav andevärlden. Änglarna ger dig detta, be dem vara tydligare om du inte förstår. Tacka dem för det. Ta emot symboler m.m imorgon och förvänta dig det för du får det. Kram!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit.

Onsdagen:

“Idag kommer du till insikt om en sak eller om en person, lita nu på din magkänsla och var trygg i det. Änglarna är med dig.

Idag får du tydliga kärleksfulla tecken från dina änglar att du är på rätt väg, så tacka dem för deras vägledning. Lita på det du får till dig även här.”

Torsdagen:

“Du står i kontakt med moder jord och dess kraftdjur idag. Ge dig ut och be om ditt djur göra sig påmind till dig och ta emot djurets tecken, änglar samarbetar med djuren och moder Jord.

Gå ej emot din vilja idag för att behaga andra och trötta ut dig själv, släpp taget och kontrollen eller säg nej, gör det inte komplicerat. Njut av din dag , du väljer var du lägger din energi, änglarna vill hjälpa dig.”

Varm kram till dig och ta emot alla tecken, symboler och tillfällen dessa dagar! Ha tillit och goda tankar och känslor!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *