Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag måste bara börja med att säga mitt varmaste tack till dig som läser min blogg och mina vägledningar varje gång jag lägger ut. Många utav er här har följt mig sedan 2015-2016 när jag började blogga och det är betydelsefullt och så givande. Änglarna hjälper verkligen människor och kan jag få vara en liten länk för att förmedla deras kärlek till oss så blir jag så tacksam. Jag är även tacksam för alla som läser, nya som gamla. Syftet med min blogg är att förmedla kärlek, omtanke och att varje person ska hitta sin kraft och förstå vad vi kan påverka mycket i våra liv genom rätt känslor och tankar, med hjälp utav andevärlden. Även förmedla djurs kärlek och gåvor till oss. Jag kommer alltid göra detta på ngt sätt. Det är min drivkraft och kärlek. Så mitt största tack till dig! Läs gärna det jag skriver i tidningen Nära också om du vill. Mina krönikor ligger ute även en gång i veckan på tidningennara.se och mycket annat. Kram kram!

OBS OBS OBS! LÄS!

Nu mina vänner! Jag har fått ett uppdrag, eller flera kan man säga där jag kommer göra “husrensningar” inför en produktion, där Spökpodden och deras team är redo för att filma och intervjua människor, det kommer alltså spelas in live på plats med de som bor där, det kan också vara ngn annan större plats, som ex ngn herrgård eller liknande. Det blir som “Det okända” för att förklara det på ett enkelt sätt. Detta kommer alltså spelas in på plats direkt och det kommer även bli en “intervju” med de personerna efteråt som vi besökt. Detta kommer först visas på Youtube…Behöver du hjälp med att få lugn och ro i ditt hem eller vet du ngn plats där det “spökar” en del så tveka inte att höra av dig! Obs! För att klargöra så kommer du/ni synas i programmet och sedan intervjuas. Jag jobbar med ärkeänglarna vid husrensningar och fyller på med ny kärlek och kraft under tiden och efteråt. Jag berättar till dig vad jag får till mig och ofta så är även nära och kära med från andra sidan och vill komma igenom och ge oss kärlek. Ni betalar alltså ingenting för husrensningen utan det är gratis! Fika får ni gärna bjuda på om ni vill.

Jag frågar er läsare först eftersom ni följer mig och jag vill gärna komma och hjälpa till om du känner att det är dags att få lugn och ro där du befinner dig eller ngn annanstans. Det var mitt förslag då de redan har platser men jag ville gärna kunna hjälpa några utav er som följer mig så det tyckte att det var seriöst och en bra ide. Tacksamt, eller hur? Maila gärna till oss båda, gör det ganska snart för vi sätter igång inom några veckor och vi handplockar platserna. Vi vill ju givetvis hjälpa så många som möjligt men vi kommer begränsa, tveka inte att skriva och gör det gärna snarast.

Jag vill att du/ni skriver namn, var ni bor och mobilnummer. Jag vill EJ veta ngt innan utan skriv bara hur länge du upplevt det här och hur “jobbigt” det är. Beräkna 2-3 timmar på plats. Vi berättar mer vid telefon som sköts utav Spökpodden. Mig träffar ni på plats som medium.

(Skicka till oss båda, tack!) Kontakt:

anna.strandlind@hotmail.com

Spokpodden@outlook.com

Kanske vi syns? Varma kramar från mig!

(Spökpodden på besök hos mig, Oscar, jag och Martin)

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit! Varsågod:

Fredagen:

“Respektera ngn annans synpunkter idag fast du inte känner detsamma, det är också kärlek att visa respekt på det sättet. Lyssna och var öppen! Du lär dig mer än vad du tror…Döm ej…Änglarna är med dig.

Du är lojal och pålitlig och detta får du respons på idag genom olika sätt, det enkla blir stort och glädjerikt, ta emot glädje idag! Sök dig till detta och var glädjen själv!”

Lördagen:

“Ett spontant beslut som blir bra om du vågar stå på dig lite. Du har änglarna på din sida! Våga idag!

En dröm som är sann, en positiv sådan ger dig redskap idag att fortsätta framåt, du får tydliga tecken från andevärlden, be dem bara och var öppen i ditt sinne.”

Varm kram från mig och mina djur!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *