Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilken lördag jag hade! Jag och min man var på ett träningskonvent inom STC som var så roligt och jobbigt! Haha! Det var all personal inom olika regioner, ca 500 personal! Jättemånga träningspass och min man höll i ett cykelpass för alla instruktörer och utbildning inom pulsbaserade pass. Här var vi på väg tidigt i lördags morse. Jag körde två cykelpass, Shabam-Ett danspass med så bra musik! Ett core pass, fokus på bålen-mage och rygg. Idag hade jag mitt vanliga cykelpass 1 timme, nu är jag trött i benen. Det känns! Det hör till! Hihi!

Här hade Fredrik cykel activio för personalen.

Corepass innan start..

Be your passion!! Bra ledord! Eller hur?

Nyduschad mellan passen! Sedan värdet dags för pass igen! Så inspirerande!

Nu till ngt helt annat! Julen…Jag älskar denna tiden…Jag brukar alltid måla jultavlor innan jul men i år hinner jag inte med några beställningar men dessa är några jag målat…Vill ge dig lite julkänsla och mys redan nu! Kram!

Spökpodden söker fortfarande platser för att husrensning och jag kommer jobba som medium och hjälpa de som behöver hjälp, så vet du ngn som behöver hjälp eller en plats där det behövs så tveka inte att maila mig:

anna.strandlind@hotmail.com och Spokpodden@outlook.com. Jag vill ej veta vad som händer innan utan enbart vilken stad, hur länge det pågått och namn, mobil. Spökpodden hör av sig till er och mig möter ni på plats isåfall.

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit. Varsågod:

Måndagen:

“En nyhet kan komma idag om ngt du “väntat” på eller velat ett tag. Ta emot detta!

Kärlek och omtanke ligger dig extra varmt om hjärtat idag eller så är det du som får ta emot det, gläd dig med kärleken som fokus.”

Tisdagen:

“Du känner en längtan till ngt, ta tag i det istället för att vänta, ta ett steg i rätt riktning. Det leder till ngt gott!

En resa eller en en weekend resa kan planeras idag eller så är det ngt du tänkt på, gör det och tveka inte. Det kan också vara så att det är ngn annan som planerat detta, det blir mycket givande! “

Ha en fin dag och ta vara på denna nya måndag! Det finns bara nuet!

Varm kram!

Anna

4 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

  1. Marion skriver:

    Återigen fina budskap, tack. Sen, vilka tjusiga tavlor. 👌🥰 Jul tiden är min absoluta favorit årstid. Finns inte mycket som gör mig så hel som den. 🎄☃️💖 Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *