Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag kommer att flyga till Gotland 29 febr-1 mars för att ha andlig och medial utvecklingskurs i två dagar, där vi också får ta del av änglarnas energi och kraft, det ska bli så roligt och givande. Jag har fått en del förfrågningar från Gotland så nu åker jag dit. Tacksamt! Jag kommer att lägga ut om kursinnehållet snart men är du redan nu intresserad så maila mig gärna anna.strandlind@hotmail.com. (Kursen kommer vara i Visby)

Ni som mailat mig om husreningar i Sverige kommer att bli besvarade fast du kanske väntar. Vi kikar först på möjligheten att resa iväg på alla ställen först så du vet. Ni kommer bli besvarade…Kram och tack!

Jag skrev en krönika idag om vad syftet med våra liv kan vara, jag tycker det kan vara läsvärt så läs gärna detta!

Anna Strandlind: Vad är syftet med våra liv?

Inre vägledning kan ibland uppfattas som en slump eller ”tur”. Men lyckliga tillfällen är ingen slump, menar Anna. När vi lyssnar på vår själ fattar vi klokare beslut i livet.Krönika

Syftet med livet har nog många människor funderat på och reflekterat över. Jag tror att detta blir påtagligt vid utmaningar och kriser som vi går igenom på vår livsresa här på jorden. Att ha kontakt med vår själ och lyssna på vårt inre är kanske inte så lätt, eller?

Vår själ är den perfekta vägledaren och källan till ett högre syfte i livet. Det som kan vara inre vägledning, kan ibland uppfattas som en slump eller ”tur”. Men lyckliga tillfällen är ingen slump. Oavsett om det kan vara så enkelt som att klara sig igenom en dag eller att gå på ”rosa moln”, så är syftet att fråga sig själv: ”Vad kan jag lära mig av det här idag? Hur vis är vägledningen?”.

När vi lyssnar på vår själ, vägledning från själen, så fattar vi klokare beslut och blir gladare. Många vet inte riktigt vad de ska tro på. Vi upplever Gud, Jesus, änglar och religioner på olika sätt. Kanske är vår inre vägledning är att acceptera att vi känner och upplever olika, att syftet är att vi ska hitta oss själva och, ihop med andra, acceptera det.

Kan det vara så att vi tror, men inte vågar känna tillit? Vi söker svar hela tiden på vårt eget sätt, men då kanske vi missar vår inre vägledning och syftet? När vi tror helhjärtat och har tilliten, när vi väljer medvetet och hittar ledaren och läraren inom oss, då känner vi sanningen.

Om vi lägger vår själ i tilliten, har en resa mot ett högre medvetande och även ser andra människor på detta sätt, öppnar vi för ett högre syfte. Om vi stillar oss och reflekterar över våra val i livet, kan det medföra att vi lyssnar mer på själens vägledning. Om vi vågar släppa kontrollen och förvänta oss att vi blir hörda i vår bön, då kommer svaren.

Kärleksfull vägledning från själen är inga rädslobaserade känslor, utan något som leder oss framåt i vår personliga och andliga utveckling. Kan detta vara syftet i våra liv? Det är väldigt kärleksfullt! Hur känner du?

Varmaste kramen från mig!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit! Varsågod:

Onsdagen:

“Idag ska du ta vara på din känslighet och inte klandra dig för att du har denna gåva, du får gudomlig vägledning och kan även känna av andra människor som är så bra. Ta vara på din fina gåva.

Var lugn och positiv inför det du står för, det blir så bra! Ha tillit idag till din förmåga!”

Torsdagen:

“Idag kan en oväntat “gåva” eller “insikt” komma till dig, det upplevs som en gåva…Positivt och andligt.

Våga lita på dig själv och ditt beslut, du behöver inte svikta för att du är lite rädd för att du inte riktigt vet hur det blir, det blir bra! be om tecken idag så får du det, du är på rätt väg.”

Varm kram och skapa din dag i kärlek!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *