Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Idag har jag och min systers barn varit och delat upp lite smycken som min älskade syster har haft…Det blev väldigt känsligt och berörande…Vi har inte gjort det tidigare för det har inte blivit så bara..Det var ju förra året hon gick över till andra sidan. Jag blev tårögd och det var så jobbigt och se hennes barn dela upp hennes smycken med tårar i ögonen. Min älskade syster. Vi hittade också ett papper där hon hade skrivit om sin cancer och hur hennes tankar var om denna horribla sjukdom…Min älskade syster…Hon är påtagligt med mig idag från andra sidan. Jag känner så mycket för hennes barn och stackars mina föräldrar också…Att mista sitt barn är bland det värsta man kan vara med om. Här är jag och mina älskade syskonbarn. Åter igen slår det mig att aldrig ta något för givet utan vara tacksam för allt fint som man har och att det finns så mycket kärlek, om vi har det som fokus i våra liv.

Nu mina vänner så ska jag dela med mig utav lite bilder när jag gosade och grejade, gjorde rent hos mina kaniner häromdagen, då katten Elsa såklart alltid ska vara med! Hihi! Smutsig och mössan på svaj! Haha!

Här är gamle mannen, kaninen Jum Jum! Söten!

Här är lille busige Ernst! Han är för rar! Så påhittig! Han och katten Elsa leker ihop! Elsa har mer respekt för denna kanin än Hästen Duggan! Hon är så rolig och alert denna katten!

Här klättrar hon på Fredrik samtidigt som hon sak gosa med mig! Hihi!

Puss på dig Elsa! Älskar mina djur och deras förmåga att ge oss kärlek och respons, det är så viktigt att vara en god vän och samarbetspartner med sina djur då blir det inte fel, att vara en god ledare är att vara tydlig och stärka djur. Ge respons och verkligen ge dem tid och vilja lyssna. Att förstå varje djurs instinkt och gåvor…Många utav dem är änglar på “fyra ben”

Nu på söndag ska jag iväg och filmas inför husrensning. Jag kommer berätta mer om detta efteråt. Det blir en intensivs dag! Ska bli så tacksamt att kunna hjäpa till. Vi syns snart! Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat.

Fredagen:

” Något spännande kan hända idag så våga satsa lite och ge dig hän! Gör ngt som ger dig mycket glädje, känn istället för att tänka så mycket. Det blir bra! Änglarna är med dig. Gläd dig!

Idag kan en person komma och beröra dig som du inte hade räknat med kanske…Ta reda på varför och känn in…Det blir en fin dag!”

Lördagen:

“Tänk på att du äger ditt liv, ingen annan, lyssna på vad du vill idag och lyssna på dig själv. Du har svaret inom dig. Det blir en vacker dag.

Andliga saker eller platser kan göra att du känner dig helad och mår gott, Sök dig till detta. Det kan också vara så att andliga personer ger dig energi så sök dig till dem enbart isåfall idag. Du kommer förstå.”

Glöm inte det! Kram!

Varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *