Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilken dag det varit idag! Det Började med att jag gick upp 06 och mediterade en liten stund, sedan ut rejält med vovvarna, fixa hästarna och gav mig ut och sprang. Underbart! Jag skulle nämligen iväg på en inspelning idag med Spökpodden vid 09.30 och spela in en husrensning där jag jobbar som medium och vi var borta fram till eftermiddagen, det tog några timmar…Jag tränar alltid innan en husrensning och fylls på med ny stark och härlig energi. Vi var hos en jättefin familj. Den kommer visas först på Youtube och sedan även i deras podd, där hon som bodde i huset blev intervjuad utav spökpodden efter jag hade gjort husrensningen. Jag kommer skriva i god tid när den kommer visas så du kan gå in och kika, så jag återkommer om detta inom kort. Här är bild på dem efter inspelningen idag när vi åt mat ihop. Martin och Oscar, så duktiga och “jordnära” fina personer. Positiva och glada människor som skapar god energi, det är viktigt! Är så tacksam för alla mina möten i mina mediala arbeten.

Direkt efter jag kom hem så var det dags att åka och möta mina härliga deltagare på Stc och ha mitt cykelpass activio 1 timme, jag fick också hoppa in och köra ett extra core pass, där fokus är mage och rygg. Sedan var jag inte hemma förrän vid 20-tiden. Mys och prat med familjen och massa pussar till djuren, det är en ynnest att komma hem till dem efter en fullspäckad andlig och medial dag. Nästa lördag så är det dags för 10-års fest för Nära läsare i Sthlm där röda mattan rullas ut och det är fest, mingel med er läsare. Ska bli så roligt, lite överraskningar blir det…Det är slutsålt. Kram!

Förresten, nu ngt helt annat! Jag trodde att jag Laban skulle vara lite mindre än vad han har blivit och jag ställde honom på vågen och den visar på närmare 19 kg idag! Han är 8 månader och växer fortfarande och jag undrar vad den här lille krabaten kommer att väga…Hihi!! Här är bilder från när han var runt 2 mån och nu…Kommer ni ihåg dessa bilder? Hihi!

Nyligen ihop med Kaisa och Bruse…

Ja, de växer så snabbt! De är för goa!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så dem till ditt hjärta, varsågod:

Måndagen:

“Idag ska du vända dig till änglarna för hjälp, de hjälper dig och finns för dig. Du kommer förstå genom din intuition och tecken, ta emot!

En trygghet kommer kännas tydligt idag för dig och du blir lugn eller så kommer en person ge dig mer trygghet och tillit. Du är mottaglig och generös. Änglarna är med dig”

Tisdagen:

“Idag kan du få beröm eller en uppmärksamhet av ngt slag, tacka och ta emot, du är värd det bästa!

Du står inför en förändring inom en snar framtid som är positiv fast du inte alltid kanske känner så, släpp kontrollen och ha tillit idag för du får vägledning…”

På återseende snart! Livet vill dig väl!

Varm kram!

Anna

En reaktion på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *