Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och Tordagen, kram!

Hej du fina läsare!

Läs gärna tidningen Näras nya nummer som kommer ut i handeln på torsdag. Jag berättar om egentid, vila och återhämtning i detta stora reportage i del 3, innan har jag skrivit om kosten och träningens betydelse för oss. Detta är livsviktigt faktiskt och skapar glädje i våra liv och energi.

Nu finns det chans att få möjligheten att få hjälp med ditt djur och få en djurkommunikation utav mig via tinningen Nära. Läs här och gör precis som det står. Vi kanske hörs snart! Du behöver inte känna att det ska vara några problem med ditt djur för att maila mig. Det kommer också publiceras i tidningen. Varm kram till dig och ditt djur!

Jag vill också dela med mig av min krönika om jungfru Marias kraft!

Anna Strandlind: Jungfru Marias starka kraft

Det sägs att Jesu moder, jungfru Maria, står nära ärkeänglarna Mikael och Gabriel. När Anna Strandlind tillber Maria, fylls hon av kärlek och trygghet. Hon vet att Maria är nära.Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock Krönika

I den andliga och mediala världen pratar många om änglar och ärkeänglar, men vet du att jungfru Maria har en stark och fin förbindelse till änglarna? Jag har fått till mig att hon står nära ärkeänglarna Mikael och Gabriel. Hon är väldigt skyddande, precis som dessa ärkeänglar.

När vi tänker på Maria så kanske vi associerar henne enbart med kristendomen eller den katolska kyrkan. Men hennes närvaro och energi är inte kopplad till någon speciell religion. Alla kan tillbe henne och bli hörda. Hon har ett starkt band framför allt till mammor och barn, men alla kan ta del av hennes kraft. Jag upplever att hennes ljus och kärlek är stark när jag åkallar henne. Hennes energi är varm.

Hon vill att vi ska finna harmoni och frid i våra hjärtan.

Maria vill ge oss styrka i våra relationer och vara med och skydda oss. Hon vill också att vi ska lita på vår känsla och be henne om skydd.

Jag tillber alltid Maria när jag ska vägleda andra, och framför allt när jag ska hjälpa barn i mitt mediala och andliga arbete. En gång när jag mediterade och bad henne komma till mig, fylldes hela jag av så kärleksfull och trygg känsla.

Jag vet också att då jag var orolig för mitt ena barn, kom hon så tydligt till mig att jag blev tårögd. Därefter spred sig ett lugn. Jag förstår att hon har ett nära samarbete med de båda ärkeänglarna. Min oro försvann den dagen och allt löste sig. Jag hade nog oroat mig i onödan. Som förälder kan man ju göra det ibland.

Hon visar sig för mig i en stark känsla av trygghet och jag känner mig omhuldad. Ett lugn sprider sig i min kropp när hon är nära mig. Jag upplever också en oerhört snäll och godhjärtad känsla. Tänk dig den godaste människa på jorden, hur skulle du uppleva en sådan person? Så känns det för mig när Maria är mig nära.

När jag är i kyrkor så dras jag alltid till Maria som är avbildad där. Det finns så många människor som tackar och ber till henne i kyrkan, och jag kan förstå det. Hennes bild sprider lugn och fridfullhet.

Här får du en bön som du kan be till Maria. Be på ditt eget sätt, du blir alltid hörd:

”Tack Maria för din skyddande och helande kraft och för att du hjälper mig att ge mina barn och andras barn frid och kärlek. Jag är evigt tacksam för ditt skydd och trygghet. Jag släpper min oro som förälder och släpper in dig i mitt hjärta, och jag känner mig trygg att du skyddar mina barn. Tack från mitt hjärta.”

Nu mina fina läsare så kommer dina budskap till dig, så ta dem till hjärtat och ha tillit.

Onsdagen:

” Belöna dig idag och var stolt över den du är, alla gott du gör och har gjort. Det är viktigare än vad du tror, änglarna älskar dig villkorslöst! Du kommer förstå…

Om du känt en ensamhet på ngt sätt fast du haft människor runt dig så kan det förändras idag…Var ärlig med dina känslor idag och uttryck dig kärleksfullt så blir du hörd. Det blir en bra dag!”

Torsdagen:

“En inbjudan, gåva eller ngt roligt kan erbjudas idag eller så får du nys på ngt du längtat efter, gör det och njut!

En person I din närhet uppskattar dig så mycket, mer än vad du tror, var öppen och bjud in idag! En vän är alltid uppskattat!”

Varmaste kramen från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *