Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag och många med mig älskar änglar och allt som de ger oss människor. Om vi är mottagliga för änglar och har tillit till dem så upplever vi dem nära och de är “en del av dig”…Här får du lite info av mig som gör det kanske lite lättare att förstå hur vi kan ta del utav dessa fantastiska ljusvarelser…

Änglar kan man beskriva som ett ”himmelskt väsen utan fysisk kropp som är Guds budbärare” Allt är energi, även änglar. Den är en del utav dig och mig. Vi människor är gjorda av en fysisk del och en energi- del. Energi- delen är öppningen för själen där änglar befinner sig, överflödet av kärleken. Änglar vill har vår kontakt. Får du upprepande kärleksfull information mer än tre ggr som känns starkt och träffande så ska du göra ngt. 

Vår inre röst står i kontakt med änglarnas röst. Din intuition, känsla…De ger oss tecken som fjädrar, rätt möten med männsikor, du kan läsa en text som du känner är direkt till dig, djur som du lägger extra märke till eller gör sig hörda för dig m.m De förmedlar sig via våra sinnen från vårt sjätte sinne och stärker de andra sinnena så budskapen från dem blir så tydliga som möjligt. 

Vi människor blir inte helgon eller mediala för att vi dör. De blir ju mer andliga och får mer tålamod och insikt men de är ej några änglar. Anhöriga har kvar sina personligheter. De hjälper oss gärna men om vi ska ha de mest pålitliga råd om livets frågor så bör vi fråga änglarna. De vet vårt ”högsta” bästa. Däremot så kan anhöriga absolut hjälpa oss för de älskar oss. 

Det ska bli så roligt att möta alla fina läsare på Näras 10-års jubileum på lördag, röda mattan är framme och vi andliga profiler tar emot er med mycket kärlek. Vilken andlig fest det blir i Sthlm. Är så tacksam!

Till våren så kommer jag resa ute i landet, jag kommer berätta lite mer då vad du kan ta del utav och kanske vi ses…

Nu kommer din budskap till dig så ta dem till till hjärtat och ha tillit, kram!

Fredagen:

“Älta inte bakåt tiden, utan var glad och tacksam för din erfarenhet och lärdom. Idag kan du släppa ngt som gör att du känner dig “befriad” på ngt sätt. Be änglarna om hjälp, de är med dig.

Idag ska du lita på dina känslor fullt ut, stå på dig och tvivla inte mer, det blir en bra dag!”

Lördagen:

“Ny vän, bekanskap eller ngn du inte har haft kontakt med på ett tag gör dig påmind, ta steget och sök kontakt. Det blir lyckat!

Idag kan du njuta av din prestation, och sätta värde på dig själv. Låt ditt ljus lysa klart idag och var snäll mot dig själv. Du unnar dig ngt…Änglarna är med dig.”

Varmaste kramen från mig! Snart är julen på ingående, älskar denna högtid.

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

  1. Lena M skriver:

    Vill bara tacka för din fina blogg, och även dina vägledningar. Följer dig som en del av min rutin, och mår bra av det.
    Jag hoppas att du får en fin adventshelg, själv ska jag ha en helg med min dotter. Iväg och njuta och mysa med henne.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *