Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag säger bara-“Vilken helg!” Näras 10-års fest blev så superlyckad! Är så glad och tacksam! Vilken kärleksfull energi från alla läsarna. Vi andliga profiler för tidningen välkomnade alla läsarna vid dörren med kramar och småprat. Vissa släppte mig inte och vi kramades så länge och en del sa: “Att äntligen får jag se dig i verkligheten!” Så gulligt och omtänksamt. Jag blev verkligen glad att träffa alla. En innerlighet spreds sig i den fina fest salen med med flera hundra personer, vi hade lite tal på scenen, Benny hade storseans, det var musikunderhållning och mingel. Läsarna kunde ta kort ihop med oss på röda mattan m.m Det var verkligen en kärleksfull kväll! Här kommer lite bilder…Jag sitter här och bara ler…

Jag, Ewa, Pierre, Benny, Helena-Magdalena och Anna-lena på röda mattan.

Jag och goa Pierre!

Fina Benny och jag!

Jag och underbara Anna-lena Vikström skojar till det lite!

Goa och glada Ewa och jag!

En till fining i mitten-Helena-Magdalena! Så fina tjejer!

Fullsatt salong!

Vi blev bjudna på tre rätters på kvällen efteråt utav Nära och det var jättetrevligt! Vi var tillbaka på hotellet vid 24-tiden och sedan släckte jag lampan vid 00.30. På morgonen gick jag upp och sprang 06.10 och mediterade, sedan ett varmt skönt bad och frukost. Vi hade även ett möte med tidningen Nära innan hemfärd.

Här tog jag ett kort imorse kl 06.10 då jag gick ut och sprang runt milen.

Strandvägen denna tidiga morgon, så mysigt!

Sedan var det dags att ha mitt cykelpass som vanligt som jag har på söndagar vid 17 och därefter corepass. Jag åkte direkt till mina deltagare på STC efter jag kom hem från Sthlm från tågstationen. Det blev lyckade pass fast jag var lite trött, jag fick en sådan fin energi från passen!

Vi handlade mat på hemvägen, sedan var det att ta hand om djuren och familjen som vanligt och imorgon så åker Fredrik till Norge igen och kommer hem på fredag. Inlägget kom ju ut lite sent idag men det fick bli så ikvälI. I min meditation och kanalisering ikväll så fick jag till mig detta, …Ta det till ditt hjärta och ha tillit. Varsågod och kram!

Måndagen:

“Ta dig lite tid gällande ett beslut som du står inför…Du kommer veta om du ger det lite tid bara. Var lugn idag. Änglarna är med dig.

Våga att ta för dig mer gällande ett arbete, projekt som du ha på gång. Lita på dig själv och förminska dig inte. Du klarar det!”

Tisdagen:

“Du väntar på ett svar eller besked som du är lite orolig för, det löser sig, var ej orolig. Du hittar bra lösningar.

Kreativitet, vilja och påhittighet kan vara dina “ledord” idag! Du ger av dig själv och får ny energi! Det blir en fin dag!”

Varm kram och ta hand om dig, nu är jag lite trött, det har varit intensiva dagar men så tacksamt.

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *