Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag vill börja och skriva om min mediala utvecklingskurs som jag kommer ha på Gotland-Visby lördagen-söndagen 7-8 mars. OBS! (Nytt datum) Du som skickat och anmält dig till mig tidigare 29 febr-1 mars är alltså ändrat nu till 7-8 mars. Jag var tvungen att ändra datum och hoppas att det går bra för er ändå. Kram!

MEDIAL UTVECKLINGSKURS VISBY-GOTLAND 7-8 MARS

Kursen innehåller medial och personlig utveckling: Intuition, psykometri, änglarnas kraft till oss och hur vi kommunicerar med änglar, meditation, chakra och aura, bli stärkt i dig själv. Den är till för alla, även nybörjare.

Plats: Helande huset, Cypressgatan 6 621 58 Visby (Minst antal deltagare för kursen 8 st) Tänk på att anmäla dig i tid då platserna brukar bli fulla snabbt. Kram!

När: 7-8 mars kl 10-16

Kostnad: 2300 kr. Allt ingår, lunch, fika, dryck.

Maila mig för anmälan och info, betalning sker senast 28-30 februari. anmälan är bindande.

anna.strandlind@hotmail.com

Hoppas vi syns! Varmt välkommen! Anna

Nu till ngt annat mitt i vardagsbestyren hemma hos mig, det finns alltid att göra på en gård och nu är min man borta och jobbar också så det blir att fixa med allt själv men det går bra med planering, älskar mina djur.

Idag var det verkligen kallt ute! Allt var fruset, t om vattenkranen ute så jag fick värma vatten i vattenkokaren och hälla så det tinar upp, sedan är det bara att fylla upp hinkarna och gå till hagen som ligger en liten bit bort, även till stallet såklart, jag ställer in dem i sadelkammaren. Tog några kort idag hur min vardag ser ut på gården med dagliga rutiner.

Häller man bara hett vatten på kranen så kommer det igång!

Frusna baljor…Men det går bra att bära hinkar, hagen ligger dock en liten bit bort men det är bra träning för armar och rygg, hihi!

Där ser du hästarna, det är deras hage…Jag står vid mitt hus nu och tittar bort mot dem…

Kommit fram med hinkarna…Nytt vatten, blev sex hinkar…

Katten Freddy och Elsa är alltid med mig i stallet, efter jag fyllt vatten till hagen så är det dags att fylla på i stallet, göra höpåsar och mocka.

Här står hinkarna i sadelkammaren till hästarna så det har i sina boxar.

Inom kort så blir det storstädning i stallet och i sadelkammaren plus julpynt med granris, stjärnor och tomater i stallet. Så mysigt! Kommer visa er detta.

När jag kommer in så är det dags att gå ut med dessa goingar! Mina pälsklingar! Kaisa, Laban och Bruse! Sedan på eftermiddagen så grejas det med hästarna, katterna igen och kaninerna mellan jobben och familjen.

Det var bara en liten inblick i min lilla vardag, allt ska skötas…älskar min lilla gård men det är mycket arbete och det är det värt för jag älskar mina djur. Sedan det andra men det visar ja en annan dag. kram!

Nu till dina budskap, ta dem till ditt hjärta och ha full tillit. varsågod:

Onsdagen:

” Stanna upp idag och ta en paus eller släpp på måsten, slappna av det blir bra! Var i nuet och lev…

Ha lite tålamod om du går och väntar på en sak, ge det lite tid och vänta in och avvakta, det blir en bra dag så bekymra dig inte, be änglarna om hjälp.”

Torsdag:

“Ekonomi, pengar kan vara en oro eller ngt du funderat på ett tag, ta tag i det istället för att slippa undan, det kommer att lösa sig, be om hjälp eller så handlar det om en placering av ngt slag. Det kommer bli bra om du agerar.

En fest eller ngt du ser fram emot kan bringa mycket lycka, du planerar ngt kul idag så håll dig till din plan, det blir toppen!”

Varm kram från mig!

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

  1. Ewa skriver:

    Härligt med allt “bestyr”, för då får man chans att rensa huvudet. Tack för budskapen, de betyder så mycket. 😁👍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *