Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilket härligt pass jag hade idag med alla deltagarna, jag älskar denna magiska stund när vi kämpar ihop med olika intervaller. Jag har indoor pass och core pass på tisdagar och det är så inspirerande. Älskar glädjen och kunna utveckla människor på olika sätt. Kropp och själ hör ihop. Här är vi idag efter mitt indoorpass och bilden efter är på ett corepass.

Att få kunna vara med på människors resa när det även gäller den fysiska utvecklingen är ngt som gör mig så glad. Att se människor bli starkare och våga göra mer gör att vi utvecklas även mentalt i andra delar i vårt liv. Jag har mött personer som varit “rädda” för träning och inte tyckt om sig själva, från att följa deras resa framåt , där de tar för sig och gå “rakryggad” in i lokalen med ett leende och lyser som människor, är stort. Träning handlar inte bara om fysisk utveckling utan mest om psykisk och mental utveckling. Livet blir mer positivt och man orkar mer. Det är så det är. Glöm inte detta, vill du förändra och må bättre, uteslut ej träningen, ta in träning och prioritera detta, du kommer förstå, det finns hur mycket hjälp som helst att få, ta steget så får du se!

En bild från september i år, Vi hade sprungit på berget i skogen runt milen runt stigar och snår, den 18 januari springer vi marathon 4.2 mil i Sthlm. 1,5 km bana-28 varv blir det i ev dåligt väder med snö, kyla, slask eller regn. Det ger sig! Haha! Allt är bokat…Jag har aldrig sprungit ett maraton men nu ska jag det. Jag har ej hunnit fått till de längre passen än utan springer runt 1-1.5 mil när jag springer men jag ska springa lite längre snart…Hihi! Det blir en tuff utmaning för mig…Både fysisk och mentalt…

Ha tålamod, älska din kropp och var tacksam över det som fungerar och sätt igång. Bara gör utifrån din förmåga, det har inget med ålder att göra…Jag är 49 år nästa år, jag är starkare, rörligare och mer uthållighet än vad jag någonsin har varit. Är så tacksam och hoppas verkligen att min kropp får vara här i många år till. Mina förutsättningar ser bar ut men det är inget jag tar för givet. Jag tackar varje dag för min kropp och själ. Detta är dock det viktigaste att ta till sig-Hälsa handlar inte om hur man ser ut, utan hur man mår…Du är värd det bästa! Kram från mig och djuren!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha full tillit. Varsågod:

Onsdagen:

“Följ ditt hjärta idag och “strunta” i det andra som inte behövs. Du vet vad du ska göra och vad som är bra för dig. Le och gör det! Änglarna är med dig och det blir en bra dag!

Idag kan du få en text eller ord som är vägledning till dig via ngn person eller text i bok, tv eller ngt du hör. Änglarna kommunicerar med dig på detta sättet idag så var öppen för denna vägledning idag. Det du dras till och det du känner intuitivt är budskap och svar till dig…Be änglarna om hjälp”

Torsdagen:

” Idag kan du få oväntat eller väntat besök eller så är det du som besöker ng spontant som du tänkt på ett tag. Det blir en trevlig stund så gör det eller ta emot! Denna stund blir viktigare än vad du tror…

Idag ska du ta tag i det du velat ett tag, se till att göra det nu och skjut inte på det. Det blir så bra och sätt igång!”

Sköt om dig nu och ta hand om dig! Du är värdefull!

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *