Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag kommer åka upp till Sthlm onsdagen 29/1 så vill du träffa mig för vägledning, sittning , djurkommunikation och healing så kan du boka tid för det. Jag har några tider kvar. Hoppas vi syns. Varm kram

För mig är det viktigaste att du känner dig stärkt, får verktyg utav mig för din inre resa och frågor som du har. Jag jobbar med mina guider och änglar. Jag ger gärna änglahealing under samtalet. Du kan också få kontakt via mig utav anhöriga på andra sidan, de kommer gärna av erfarenhet. Vill du få svar på lite frågor och att du är på rätt väg nu när detta året nyligen startat så tveka inte att höra av dig. Kan du inte komma på plats så kan vi boka en telefonsittning denna dag istället. Det fungerar lika bra. Skriv isåfall detta i mailet. (Tänk på att höra av dig i tid, det blir oftast bokat snabbt.) Varm kram! Kanske vi hörs eller syns!

Plats: Observatoriegatan 2 B Odenplan

Kostnad: 1300 kr 60 min, swish eller bg. (Swish samma dag går bra)

Maila mig: anna.strandlind@hotmail.com

Min kurs på Gotland är du också välkommen till!

Till nästa tisdag så har jag mitt kursutbud klar för året, ni är många som har skickat och frågat! Det är så tacksamt och jag är så inspirerad och förväntansfull inför detta kurs året för det bli ngt speciellt! Så tveka inte att anmäl dig på ngn utav kurserna om du känner dig dragen till ngt. Det finns så bra möjligheter till övernattning till bra priser och herrgården ligger väldigt nära mig. Gå ut och kika på believeanna.se nästa vecka och kika på mitt utbud. Varmt välkommen och jag hoppas ni vill vara med på ngn medial kurs ihop med mig där vi utvecklas och inspireras. Kram!

Nu kommer dina budskap till dig och änglarnas närvaro är energifylld och positiv. Ta emot dem. Varsågod:

Onsdag:

“Kul, glädjerik och positiv dag kan vänta dig om du styr åt det hållet! Det blir roligare än vad du tänkt dig så sak dig till positiva och glada energier idag! Du får svar och budskap gav andevärlden.

Du tar tag i ngt nytt idag och håller inte igen, du kan uppleva en “skjuts” på ngt sätt framåt så tacka änglarna redan på morgonen för det och följ flödet!”

Torsdag:

“Din förväntan kan gå i uppfyllelse nu, du ser saker och ting på ett annat sätt idag och blir inspirerad till att sätta igång…Du får en klarhet om vad du vill.”

Din andliga utveckling sker ibland på ett helt annat sätt än vad du tror…Var öppen idag för att ta emot budskap från änglarna. Tacka dem redan innan. Änglarna är med dig.”

Varm kram från mig och djuren!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *