Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Att få uppleva gemenskapen och kärleken med andra samt med djuren är det viktigaste som finns för mig, jag tror att ni är många som håller med mig. Det spelar ingen roll hur mycket saker och materiella ting man har om man inte får uppleva gemenskap, kärlek. Det innebär givetvis kärleken till sig själv också…Att försöka vara sin egna bästa vän…Det grundläggande för oss alla är att kunna älska och att bli älskade. Där är kärnan i att vara lycklig…Jag läste att i fattiga länder där man får “kämpa” för “brödfödan” och där det finns en stor livsuppgift för familjen, finns inte depressioner som det finns i välfärdssamhällen.

Människor tappar värde i saker och ting, när allt redan finns…Uppskattningen försvinner…Det blir ett “ha” begär där det skapas en stress i prestation och saker…Jag tror att det är så viktigt att uppskatta det överflöd vi redan har. För mig är det en ynnest att få vakna upp nära naturen, vattnet, min familj och alla djuren. Det är inget jag tar för givet. Jag är oerhört tacksam för detta! Jag är också tacksam att kunna få röra mig och att jag kan det. Visst har du och jag dagar då vi klagar och våra egna bekymmer kan upplevas stora och det är inte fel, vi är människor med känslor och upplever olika saker, det är mänskligt så att ge sig själv dåligt samvete för att man inte alltid känner en så stor tacksamhet är fel, vi måste få känna och uppleva saker och ting för att kunna reflektera vad som är rätt och fel för oss själva. Ingen ska komma med pekfinger åt det men det är ändå viktigt att stanna upp emellanåt och ställa oss frågan: “Vad är det som egentligen är viktigt i mitt liv?” Vad kan jag göra för att leva så bra som möjligt för mig själv och andra. Vad kan jag ge mig själv och andra? Vad kan jag bidra med till en bättre värld?”

Dessa frågor behöver inte vara så komplicerade och “stora” Jag tror att vi alla ger på olika sätt. Det är oftast det enkla som blir stort i en långsiktighet. Glöm inte det. Framförallt ditt värde är stort! Du hade inte funnits här på jorden annars. Varm kram till dig!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig, ta dem till hjärtat och lyft dig själv för den fina människa du är. Änglarna är alltid med oss!

Fredagen:

” Idag kan du njuta av ditt “resultat” eller allt som du gjort den sista tiden. Du har kanske varit extra hjälpsam? Lek och gör ngt kul! Du är värd det bästa! Änglarna är med dig.

Idag hittar du en lösning på ett problem som egentligen inte var så “svårt” Du ändrar inställning och änglarna är med, du får hjälp.”

Lördagen:

“Idag kan du känna en kraftfullhet eller kreativitet som gör att du sätter igång med ngt. Du gör rätt!

Var ärlig med vad du vill idag, kompromissa inte alltid, lyssna på din hjärtats önskan. Be änglarna om hjälp.”

Vi syns snart! Varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *