Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag har städat undan julen för några dagar sedan och snart blir det storstädning i stallet också. Hagarna är väldigt leriga så mina hästar har fått gått i paddocken den sista tiden. Den är ganska stor så det går bra.

Igår vid lunchtid så gav jag mig ut och sprang, det blev 2,8 mil i ösregn och storm! Det regnade inte när jag började springa däremot så blåste det men inte så mycket då…Det var väldigt tufft, mina ben “skrek” den sista milen och där var det bara att “bita ihop” och ta sig fram i stormen och regnet. Det var den tuffaste löparrundan jag gjort ngn gång. Jag ska ju springa marathon nu på lördag, hur det nu kommer att gå! Haha! Ja, det ordnar väl sig!

Här sitter jag direkt efteråt jag kom in igår. Jag var blöt och frusen, även frusen i några timmar efteråt men sedan gick det bra!

På kvällen gjorde vi plankstek med två av det stora barnen, det var mysigt. Här är min vegetariska planka!

Jag har också permanentad mig, hihi! Älskar lockar! Här är jag svettig efter mitt cykelpass i fredags, jag hade gjort det innan…

Vill också göra reklam lite för min unika kurs på Gotland, välkommen!

I

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit. Varsågod:

Måndagen:

” Ta dig tid och tänk igenom en sak innan du gör ngt förhastat, ha lite “is” i magen, det blir bra!

En person kan ta kontakt med dig idag eller så är det du som gör det. Det blir ett “kärt” samtal som kommer ge dig mer än vad du väntat.”

Tisdag:

“Ha tålamod och ge inte upp! Det kommer ordna sig om du agerar i ett lugn och har tillit. Vänta lite…

Ge dig en dag i lugnet efter dina vardagliga sysslor. Spendera en stund i tystnad så kommer su få svar inom dig…Änglarna är med dig.”

Varm kram från mig till dig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *