Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Imorgon onsdag kommer avsnittet ut om husrensningen på Youtube med mig som medium. Sök på youtube och skriv spökpodden i “förstoringsglaset” Missa inte detta avsnitt om du vill se hur jag jobbar och vad var det som störde familjen? Varför? Lyssna också på intervjuen med familjen Jansson om min husrensning och hur de upplevde det…Spännande…Det var en “intensiv” dag, vi syns på Youtube! Kram!


Nu frågar jag er läsare igen först eftersom ni följer mig och jag vill gärna komma och hjälpa till om du känner att det är dags att få lugn och ro där du befinner dig eller ngn annanstans. Vet du ngn herrgård, större plats eller är det kanske hemma hos dig eller ngn du känner som behöver hjälp med att få lugn och ro i sitt hem? Känner dig tung och att du inte är ensam, helt enkelt en känsla att hemmet inte känns lugnt eller bra och att du varit i detta ett tag, du upplever oförklariga saker i ditt hem? Maila oss! OBS! OMRÅDEN SOM GÄLLER ÄR ENDAST och RUNT OM I VÄSTRA GÖTALAND, ÄVEN BOHUSLÄN. Maila gärna till oss båda och tveka inte att skriva och gör det gärna snarast. Det krävs en del planering. Kram!

Jag vill att du/ni skriver namn, var ni bor och mobilnummer. Jag vill EJ veta ngt innan utan skriv bara hur länge du upplevt det här och hur “jobbigt” det är. Däremot till spokpodden kan du skriva det du vill till. Beräkna 2-3 timmar på plats. De berättar mer vid ett telefonsamtal som sköts utav Spökpodden. Mig träffar ni på plats som medium.

(Det kommer bli en inspelning på plats och intervju med er som bor där isåfall, det kommer visas på YOUTUBE till att börja med…Det är helt kostnadsfritt. Vill man bjuda på kaffe så gör man det.)

Skicka till oss båda, inte bara till mig utan framförallt till Spökpodden!

SKRIV HUSRENSNING I ÄMNESRADEN I DITT MAIL OCH VILKEN STAD, ORT DET GÄLLER

anna.strandlind@hotmail.com

Spokpodden@outlook.com

Kanske vi syns? Varma kramar från mig!

(Spökpodden på besök hos mig, Oscar, jag och Martin)

Kik

Kika gärna på avsnittet på youtube så får du en inblick hur jag jobbar och hur det går till, lyssna även på intervjun med familjen på spökpodden. Missa inte det!Vi syns kanske där imorgon fina läsare!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit:

Onsdagen:

“Idag ser du inte hinder utan möjligheter! Ta för dig och gör det rätta! Det är dags! Änglarna är med dig! Bara be dem.

Ett skrivet ord eller ngt som står skrivet gör att du får en ny insikt idag, detta är en hjälp på vägen och budskap till dig. Var uppmärksam på ord idag som är kärleksfulla. Det är tecken!”

Torsdagen:

” Ett nytt jobb, projekt, utveckling kan du få “nys” om idag på ngt sätt, strunta inte i det utan kolla upp detta och sök efter mer info…Det är också tecken som leder dig rätt från änglarna. Tacka dem redan på morgonen för deras hjälp om det här, du kommer förstå…

En utmaning som krävs lite tålamod och tillit kan du stå inför nu…Det är som det ska…Ha tillit nu och släpp din kontroll. Änglarna är med dig.”

Ta hand om dig!

Varmaste kramen från mig!

Anna

En reaktion på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *