Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Tack för alla fina kommentarer angående min husrensning på youtube-Spökpodden hos familjen Jansson. Har du inte sett den så gör gärna det, om du vill se hur jag jobbar som medium. Lyssna också gärna på intervjun efteråt på spökpodden med Eva Jansson som bodde där. Hon berättar hur hon upplevde det efter jag hade varit där. Jag upplevde väldigt mycket där och det var en del att göra…Kram!

Nu till ngt helt annat som jag inte riktigt förstått än, haha! Jag ska åka till Sthlm imorgon kl 05.45 går tåget för att springa Sthlm marathon på lördag morgon. Det ska ösregna såg jag på väderleksrapporten. Hej och hå! Jag är inte superladdad direkt men det ska gå! Ska bli utmanade och roligt! De två jag åker med har gjort detta några ggr och en utav dem är väldigt nervös redan och har varit ett tag, Det är inte alls konstigt, jag förstår det. Jag känner inget alls om jag ska vara ärlig, utan är lugn och tom lite “loj” Detär inte bättre det…Jag har nog inte fattat att jag ska göra det här! Haha! Jag är ju en tävlingsmänniska när det gäller men detta får gå som det går…Första gången för mig och jag är glad om jag klarar av det! Det som är det tuffaste är att jag ska springa 1,5 km bana och 28 varv! Detta är lika mycket mental styrka som fysiskt. Ska försöka meditera under tiden. Det är ju några timmar ev i regnet…

Min man kom hem idag från Norge, vi har varit borta en del från varandra från jul och framåt, det blir så ibland, han har fått byta schema. Vi ska faktiskt gå till en herrgård nu ikväll och bada bubbelbad utomhus, plus relaxa och basta. Det ska bli mysigt att göra ngt ihop för imorgon ska jag ju upp vid 04.00 igen för jag blir hämtad vid 05.15 Ska bli skönt att bara vara en stund. Ska packa och greja lite ikväll också. Jag kommer jobba på tåget imorgon och på hotellet, har en del att göra. Ändå lite lyx, ingen annan än mig själv att ta hand om i helgen. Det blir både en utmanade helg och upplevelserik, tuff helg. Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig, ta dem till hjärtat och ha tillit. Kram till dig!

Fredag:

“Ge dig själv en chans idag! Var ej orolig, utan bara gör det! Bjud på dig själv!

En gåva, present eller ngt positivt kommer din väg idag, du kan bli positivt överraskad! Var öppen för “nytt”! Be änglarna vara med dig.

Lördag:

” En stund av fin närvaro med ngn annan eller dig själv kan göra att du mår så gott idag, ta vara på stunderna och släpp lite av ditt ansvar idag, änglarna är med dig.

En spontan upplevelse förgyller livet ibland, ta vara på detta denna lördag och lyssna på hjärtats ingivelse…Du kommer förstå!”

Ha nu en fin helg! Jag ska försöka att meditera och kanalisera budskap på söndagen igen men är jag för trött i kroppen och mentalt efter loppet och resan hem så återkommer jag på måndag kväll igen så du inte undrar. Det tar ju ett tag att göra detta och jag vill göra det ordentligt. Skör om dig och varmaste kramen till dig från mig!

Anna

7 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

 1. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

  Tack snälla, jag önskar innerligt på något positivt nu. Jag önskar er alla en bra helg. Kram

 2. Helena skriver:

  Läser här varje dag. Uppskattar verkligen dessa fina budskap ❤️
  Hoppas du får en fin helg och att det inte blir för mycket regn under loppet imorgon!

  Stor kram

 3. Gunilla Krafft skriver:

  Hej Anna !! Jag vill bara lyckönska dig till ditt Marathonlopp, och önskar dig massor av lätt Energi som gör att du susar fram och avklarar detta i eufori och ren glädje…..
  vill även att du ska veta vad din blogg betyder mycket, den ger så mycket Glädje och hopp och råd och insikt.. Och budskap som vägleder så rätt och starkt, när man som bäst behöver det..
  Och att du blandar och berättar om dina djur och vardag , relation och familj. Ja livet i sig.. Gör att allt blir så äkta och vackert.. Och även allt i sorg och glädje, som också finns med oss alla..
  Ett stort Lycka till nu!!! och en Jättekram från mig till dig….Gunilla ….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *