Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag har fått in ett stort intresse av djurkommunikations kurs så jag kommer återkomma till er i helgen om när det blir av, pris och kursinnehållet. Jag älskar dessa helande kurser.

Nu vill jag dela med mig av min krönika som jag skrivit. Ännu en ärkeängel som hjälper oss, så tacksamt.

Anna Strandlind: Azrael hjälper vid livets slut

Annas kanin Ernst finns inte mer. När veterinären gav honom insomningssprutan, bad Anna till ärkeängeln Azrael. Hon kände då en stark känsla av kärlek, lugn och frid.Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock 

Alla våra ärkeänglar har ett större ansvarsområde att ta hand om, förutom att de vakar över oss människor. Jag ska berätta lite om ärkeängel Azraels uppgift, den ärkeängel som ibland kallas för ”dödsängeln”. Denna ärkeängel möter oss människor när vi är på väg över till andra sidan och hjälper dem som precis kommit över att känna sig älskade och helade.

Han hjälper inte bara de som gått över, utan även människor som är döende. Hans namn betyder ”Den Gud hjälper”.

Azrael finns också för alla andliga lärare från olika religioner. Vilken fin uppgift han har!

Jag beskriver denna ärkeängel som en ”han” för jag tycker att hans energi känns manlig, men våra änglar är androgyna. De tillhör inget kön, även om vi kan uppleva mer manlig eller kvinnlig energi hos våra änglar. Din upplevelse kan vara något annat än min när du tillber Azrael, så lita på dig själv.

Döden är en del av livet. När djuren går över på andra sidan så upplever de inte döden som vi människor gör, för dem är det en naturlig del in i nästa liv och djuren är så högt medvetna själsligen att för dem är det inget konstigt alls. Detta har jag fått till mig tydligt från djuren.

Ärkeängel Azrael hjälper alla, men även ärkängel Rafael och Ariel hjälper våra djur. Ibland berättar de när det är dags för dem att gå över, det vet jag att många djurägare har upplevt.

Jag tillber Azrael när jag är med någon som är nära döden, såväl människor som djur. Jag ber också denna ärkeängel om hjälp när jag gör husrensningar, om någon ande behöver hjälp över till andra sidan. Jag upplever Azrael som en lugn, stadig och fridfull energi. Hans aura är för mig gräddfärgad. 

För ett litet tag sedan dog min kanin Ernst. Vi var hos veterinären med honom och jag kände på mig att det inte skulle gå så bra. Jag utesluter aldrig veterinärens vård ifall det går att rädda ett djur på ett bra sätt. Ernst fick en insomningspruta till slut och jag satt där och bad ärkeängel Ariel och Azrael att komma och hjälpa honom. Precis då upplevde jag en stark, lugn och befriande känsla av kärlek och fridfullhet.

När vi tillber våra änglar är de alltid med oss och ger oss den högsta kärleken. Visst är det värdefullt att veta att vi alltid får hjälp om vi ber om det.

Du fina läsare! Lita på änglarna fast det är svårare tider emellanåt, de vill inget annat än hjälpa oss.

Varmaste kramen från mig

Anna

Mina vänner! Det börjar bli fullt på denna unika, glädjerika kurs så anmäl dig i tid. Hoppas vi syns! Kram!

Kursdatum: 16-17 maj lördag till söndag. Ronnums herrgård i Vargön. Pris erbjudande! 2990 kr!

Kursinnehåll:

Jag kommer av egen erfarenhet och min mediala förmåga ge dig verktyg till ett bättre, piggare, roligare och energirikt liv där rörelse för ALLA och kost kan motivera dig till ett friskare liv. Att hitta lugnet och utveckla din medialitet via meditation, övningar m.m Du kommer utveckla din mediala kraft och gåva, så kursen är en medial utvecklingskurs. Din kropp är ditt tempel. Kom och var med denna helg i fantastisk miljö där inga förkunkaper krävs, utan bara kom och upptäck din gåva och få motivation, ny inspiration och glädjeboosta din kropp och själ.

Jag kommer också ha med mig min fina man som är så duktigt och utbildad inom träning och kost. Detta är en kurs för alla som vill utveckla sin medialitet, hitta kraft i sin kropp och ge den energi och där din personliga kraft kan motivera dig. Alltså man behöver inte ha tränat innan eller vara aktiv förutom kanske promenader. Inget krav på någonting, släpp det! Det blir en fin helg med nya verktyg och inspiration med mycket glädje.

Mitt mål är att du ska hitta ett nytt roligt sätt som kan motivera dig till att vi får en bättre hälsa och energi, att utveckla din medialitet där kropp och själ hör samman utan att göra det krångligt och tråkigt där “pekfingrar” inte finns med inom rörelse och kost. Vill du förändra? Maila mig, nu har du chansen. Kanske detta är ngt för din partner eller vän? Vill du ha dubbelrum eller enkelrum så skriv det i mailet, även specialkost.

Obs! Tänk på att det är begränsade platser så ju tidigare du anmäler dig desto större chans att delta.

Anmälan görs på min mailadress anna.strandlind@hotmail.com

En anmäningsavgift på 400 kr vid anmälan. Du får uppgifter vid mailkontakt.

Pris: Obs! Erbjudande! 2990 kr! I detta ingår kursmaterial, hotellnatt, frukost, tre-rätters med dryck på kvällen, tillgång till spa avdelning med morgonrock och tofflor. eftermiddags fika och en fantastisk inspirerade miljö. ( Du betalar lunch själv)

Var? En övernattning på Ronnums Herrgård i Vargön (Se hemsida Ronnums herrgård)

Tider: lördag träffas kl 10 vid receptionen på herrgården. Kursen startar vid 10.30. (Tillgång till rummen sker mellan kl 12-15, det finns bagagerum) Kursen avslutas vid 16.30. Du kommer också kunna njuta av lite egentid. På kvällen avnjuter vi tre rätters i lyxig miljö.

Söndagen: Startar kl 10.00, sovmorgon eller bara vara… Avslutar 16.00

Tag med: Träningkläder-Obs! Det blir lättare roligare övningar som alla kan vara med på. Det ska ge dig inspiration. Badkläder till spa, fritidskläder för promenad, även regnkläder och något att ha på sig vid middagen då vi firar dagen som varit.

Nu mina vänner så kommer budskapen så ta dem till hjärtat och ha tillit. Kram till dig.

Onsdagen:

“Neka inte hur du känner själv idag, då förnekar du dig själv, var ärlig och ta emot kärleken idag. Även visa dina känslor…

Ta kontakt med ditt hjärta idag om vad du egentligen vill, det är okej att gå “emot Strömmen” Lyssna så blir det rätt och så skönt för dig. Det blir en fin dag!”

Torsdagen:

“Tänk på att du bestämmer värdet av saker och ting. Du kan uppleva ett större värde i en situation än ngn annan idag, gör det och ta vara på den härliga känslan.

Ha en stark kraft av hopp och tro idag för då öppnar du upp för möjligheterna! Änglarna är med dig.”

Varmaste kramen från mig!

Anna

3 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

 1. Anette Westergård skriver:

  Tack fina Anna för att du delar med dig, Tack för dina budskap, så sanna men själv har jag så svårt att lyssna till vad jag mår bäst av…
  Kram till dig
  Anette

 2. Lena M skriver:

  Vill bara sända dig massor av kramar och tacka för allt som du skriver. Älskar också alla bilder på dina härliga djur. Och dina berättelser om er. Har själv 2 hundar och 2 katter som betyder allt. God hjälp nu när jag är långtidssjukskrivning. Bra medicin.
  Ha en fin dag.

  • anna skriver:

   Tack snälla! ja, djuren är så helande. Varm kram till dig nu när du är sjukskriven, ta allt i din takt och hitta de fina stunderna. Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *