Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Den ena pojken är så förkyld och har haft hög feber, det är så mycket förkylningar nu och jag har känt mig lite förkyld också men ingen större fara, jag har däremot inte tränat. Man ska alltid lyssna på kroppen. Däremot jobbar jag som vanligt men det är en annan sak. Denna vecka blir det mycket “husrensningar” och sittningar. Det är så givande att kunna hjälpa till med detta, att skapa frid i hemmen, det är så viktigt. Vårt hem är en stor del av vårt liv som ska vara en trygg, skön och betydelsefull plats.

Jag älskar verkligen mitt arbete som medium och det är en andlig livsstil för mig. Likaså mitt arbete inom träning och hälsa, plus mitt skrivande. Det känns som ett “kall” där man ständigt utvecklas. Ingen dag är ngn annan lik…Olika möten med människor och andevärld. Det är fint, det är inget jag tar för givet utan jag känner en stor vördnad inför mitt uppdrag.

Vad brinner du för i ditt hjärta och känner starkt för? Du kan göra det om du väljer att våga…Ett steg i taget…Ibland krävs det inte så mycket för att göra det man brinner för, men vi själva sätter upp massa hinder och oroar oss innan vi försökt ens…Eller hur? Jag tror att vi alla kan känna igen oss i detta…Du är skapad för att lyssna på din passion och göra det som ditt hjärta brinner för, tro inget annat. Änglarna vill inget annat än att se dig glad och lycklig. Däremot väljer vi själva och vår resa är inte alltid lätt men den behöver heller inte vara svår. Mycket beror på hur vi ser på saker och ting. Vad vi lär oss på vägen…Det här är väldigt tänkvärt och kan få oss att se på hinder på ett helt annat sätt, läs dessa två “citat” långsamt, först en underbar bild på mina “healing vovvar”!

“Om du lyckas hitta en stig utan några hinder leder den förmodligen ingenstans…”

“Endast genom prövningar, insikt, lidande och kärlek kan själen stärkas, synen klarna, ambitionen väckas och framgång uppnås…”

Visst blir man lite klarare i tankarna och får lite annat perspektiv på saker och ting när man reflekterar över detta?

Ibland flyr vi genom att hela tiden ha ngt att se fram emot, det är inte fel att ha ngt att se fram emot, absolut inte, men det blir fel om det blir ett sätt som gör att man behöver “fly” ifrån sin vardag…Det finns ett ordspråk som Seth Godin har skrivit och det är så här:

“Istället för att längta till nästa semester borde du inrätta ett liv som du inte behöver fly ifrån.” Det kan “ligga ngt i det” eller hur?

Med alla dessa ord så vill jag egentligen skriva det att du kan bli, göra det du önskar av kärlek och utmaningarna på vägen gör att vi hittar nya vägar som t om kan bli bättre än den planen vi hade först…Ge inte upp för det! Det finns ingen stig som är helt rak…Var regissören i ditt liv, du kan och du lyckas. Varmt lycka till!

Nu kommer dina budskap till dig fina du, ta dem till hjärtat och ha tillit.

Onsdagen:

“Ha modet och följ ditt hjärta idag som innefattar en önskan eller dröm, börja! Änglarna är med dig.

Dina handlingar gör stor skillnad fast du inte kanske tror det. Ta ställning idag och tillåt inte orättvisor eller “elakheter” mot ngn utan ta ställning och var ej neutral, tro på dig själv i kärlek. “

Torsdagen:

” Idag ska du släppa rädslor, för du behöver inte vara orolig. Släpp rädslorna.

En positivt svar eller handling kan komma till dig idag. Ta emot det och gläd dig!”

Ha en riktig fin dag och ta hand om dig! Vi syns snart!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *