Annas änglabudskap och vägledning fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det finns fortfarande platser ett fåtal platser kvar till min mediala kurs i Visby i Gotland så varmt välkommen att anmäla dig på min Mail.

Medium Anna Strandlind kommer till Gotland-Visby och har medial utvecklingskurs 7-8 mars. Dela gärna! 

Kursen innehåller medial och personlig utveckling: Intuition, psykometri, änglarnas kraft till oss och hur vi kommunicerar med änglar, meditation, chakra och aura, bli stärkt i dig själv. Den är till för alla.

Plats: Helande huset, Cypressgatan 6 621 58 Visby (Minst antal deltagare för kursen 8 st) Tänk på att anmäla dig i tid då platserna brukar bli fulla snabbt. Kram!

När: 7-8 mars kl 10-16 

Kostnads erbjudande! Endast 2300 kr. Allt ingår, lunch, fika, dryck.

Maila Anna för anmälan och info, betalning sker senast 28-30 februari. anmälan är bindande. 

anna.strandlind@hotmail.com 

Varmt välkomna!

Tänk vad mod kan förändra människor…Om vi alla skulle vara modiga och stå upp för kärlek och omtanke en enda dag i hela världen så skulle världen förändras för alltid…Det är stort när man tänker så, eller hur? Å andra sidan så finns det otroligt modiga och kärleksfulla människor idag också och det är dem vi alla ska stötta, är det ngt jag blir imponerad utav och ser upp till så är det våra vardagshjältar som gör det goda varje dag för att tjäna andra och vilja väl med sina hjärtan. Vad är mod? Vad är modig för dig? För mig är det ex Moder Teresa, Ghandi, Martin Luther King, Jesus och många fler…Dessa människor har förändrat världen genom deras villkorslösa hängivenhet till kärleken och godhet, människors lika värde. De är helt “vanliga” människor precis som du och jag men med ett starkt mod och kraft till kärlek och människors rättigheter. Det är modigt…Du och jag kan också förändra precis som dem på vårt sätt, glöm inte det…Du har modet om du vill och inte ger upp…Jag ska alltid försöka vara modig och stå upp för människor och djurs lika värde, detta är en röd tråd genom mitt andliga och mediala yrke, det är vi många som gör på olika sätt.

“Alla våra drömmar kan besannas om vi har modet att välja dem…”

Vi kan också hjälpa andra att få deras drömmar uppfyllda genom mod och kärlek…Var modig och kliv fram, du har en dröm framför dig som ska bli sann!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit. Varsågod…

Fredagen:

“Idag ska du tillåta dig att ta emot en önskan eller möjlighet…Det blir bra!

Möt alla med villkorslös kärlek idag, låt alla få tänka på sitt sätt och döm ej…Du kommer få så fina tecken från änglarna, du är på rätt väg…Tacka dem gärna…”

Lördag:

“Glädje, energi och skratt kan förgylla din dag idag om du vill detta, det kommer bli en minnesfylld dag och du kommer förstå…Änglarna är med dig.

Idag kan du passa på att tänka om och släppa måsten, du lyssnar på hjärtat och ger dig hän, du kommer till insikt om en sak…Det blir en fin dag.”

Varmaste kramen från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *