Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilken helg jag haft! En intensiv lördag med filminspelning i Göteborg där jag gjorde en husrensning med spökpodden. De är fantastiska, jordnära och fina människor att jobba ihop med så missa inte deras podd- Spökpodden. Vi skrattar en del ihop också och det positiva är viktigt. Intressanta avsnitt där deras nyfikenhet och enkla sätt att prata om olika ämnen och intervjuer blir fascinerade att lyssna på. Det finns alltid utrymme för skratt och spontanitet även då det är lite “tyngre” ämnen som tas upp. De bjuder verkligen på sig själva samtidigt som det är så seriöst och intressant. Jag förstår att ligger högt på poddlistan och nu samarbetar tidningen Nära också med deras podd. Fint och roligt!

Det gick bra på mitt uppdrag och jag är alltid så tacksam att kunna hjälpa människor och andevärlden med detta. Tidningen Näras reporter Lena Brorsdotter Alminger var med och gjorde ett reportage om min husrensning. Den kan ni läsa om i tidningen Nära framöver. Hon hade då pratat med henne innan som bor där och fått info. Det enda som jag visste om var att jag skulle till Göteborg och ett namn på personen som vi skulle till, plus ett barn som var 1 år. Det var min information. Jag kommer berätta i tid när denna husrensning visas så du kan se allt och hur det gick till. Nästa helg blir ett väldigt spännande projekt till och ett resande…”Wow” säger jag redan nu…Jag berättar i veckan till dig läsare! Kram!

Innan jag blev hämtad kl 09 inför husrensningen så gick jag upp kl 06 för att meditera och stärka kroppen och få in ny härlig energi genom löpning och intervallträning. Vilken start med god frukost efteråt! Här är bilden jag tog innan löpningen denna tidiga morgon.

Här har jag gjort iordning mig och kände mig pigg, stark och glad innan det var dags att åka iväg på detta jobb. Vad rörelse ger glädjefull energi. Är så tacksam för detta. Det är inget jag tar för givet. Hitta en god vana och ge inte upp.

Nu mina vänner! Läs detta! Det betyder så mycket!

Jag måste dela med mig utav det här! Lena som var med på min husrensning är engagerad i elefanternas framtid och hjälper dessa otroligt intelligenta djur att inte bli utrotade! Det sker så mycket tjuvskytte och det är fruktansvärt! Våra elefanter är på väg att utrotas pågrund av detta! Jag som älskar ju djur och blev så illa berörd och ledsen över detta så jag ber er gärna att bara läsa detta, kanske skänka en slant eller varför inte gå på denna konsert om du kan! Läs här vad Lena skriver! Missa inte det!

Swisha till 073 755 84 85, valfri summa och skriv gärna “gåva elefant” i meddelandet. Allt går till att stoppa tjuvskytten genom att ex få upp helikoptrar som stoppar alla dessa som skjuter elefanter plus att kartlägga hur man kan rädda dessa ljuvliga djur. Det och mycket mer. Lena ansvarar att alla gåvor kommer fram.

Förhandsgranskning av bild

Lena berättar:

Jag arbetar som författare, frilansskribent, föreläsare inom hälsa, träning och miljö.
Gett ut ett femtontal böcker om hälsa och träning. Bland andra världens första bok om vegetarisk julmat år 2001. Skrivit i många år för Runner´s World. (Jag har varit elitlöpare länge, länge.)
De senaste åren har jag fått skriva för tidningen Nära, mest personporträtt.
En gåva att få möta och prata med konstnärer, präster, musiker, medier och skogsmunkar.

Jag känner en stor varm kärlek för alla djur och när jag läste om elefanternas utsatthet slutade nästan mitt hjärta att slå. På vissa platser i Afrika har 96 % av djuren utrotats för att det pågår en aggressiv tjuvjakt för att komma åt elefantens betar för att vi vill ha exklusiva prydnadsföremål. Jakten och handeln av betar ingår i det som kallas för Wild Trafficking. Varje kvart skjuts en elefant. Ett klokt, empatiskt, känslosamt och förhistoriskt djur som gått på Jorden i 50 miljoner år och vi utrotar det på några decennier. 

Så vad kunde lilla jag göra? Jag tog kontakt med fabulösa musiker, som alla sa ja till att medverka i Elephant Aid. Konserten i Bollebygd är den tredje och den är så magisk och svindlande vacker att publiken står upp och applåderar. 
Världsbasisten Magnus Rosén, f d Hammerfall, spelar både rock och medotativ bas. En baskonstnär.
Dragspelsmästaren Lars Karlsson, spelar dragspel över hela världen, både jazz,rock, visa och folkmusik.
Tove Blomdahl, solist som sjunger så väggmålningarna i kyrkan gråter.
Jörgen Alnevall, ljuvlig sångare och gitarrist.
Lena Brorsson Alminger, författare och friskvårdare inspirerar och påminner.

Den 23 februari kl 18 kommer Elephant Aid till Bollebygds kyrka 
för en välgörenhetskonsert för elefanter.

Denna gång går inträdet till Elephants for Africa som drivs av dr Kate Evans från England som nu flyttat till Sverige, hon kommer också till kyrkan och talar lite om sitt arbete. 
Och så bjuder vi på Fair Trade-choklad!
Skall man förändra världen får man ligga i, sa Robert Broberg.

Förhandsgranskning av bild

Vilken insats och vad fint gjort! Jag älskar verkligen detta och våra elefanter ska finnas kvar! Nu hjälper vi till och stoppar detta på ngt sätt. Det känns bra att kunna bidra med en liten del. Din del är jätteviktig och jag vet ju också att det kommer fram till rätt person och att de används till att stoppa detta!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod och varm kram:

Måndagen:

“Idag ska du gå på din intuition när det gäller ett beslut eller val du står inför, känn in om det känns rätt. Det blir bra!

Idag “samarbetar” du med denna kraftfulla ängel som är ärkeängel Mikael, han skyddar dig och vägleder dig nu, så be honom om hjälp.”

Tisdagen:

“Ta vara på din djupa känslighet idag för den är en gåva, du löser det du står inför!

Utbildning, läsande eller ngt med kurs kan bli aktuellt så om du funderat på detta så ta tag i det nu, det kan också vara ngt som kommer upp idag som lockar dig. Gör det!”

Varmaste kramen från mig och mina djur!

Anna

3 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

  1. Ulrika Flensén skriver:

    Tack ! ❤️vilket fint initiativ för dessa vackra djur 🐘Om vi alla hjälps åt kan vi förändra ❤️Givetvis swishar jag 🙏🏻 Önskar dig en härlig dag Anna 🌷🌷Fortsätt sprida ditt ljus 🥰🥰kram

  2. Camilla Bäckdahl skriver:

    Hejsan Anna
    Jag undrar om man kan prenumerera på dessa fina budskap som du lägger ut för veckan, på samma sätt som de budskap och övningar som jag får varje dag på min mail? För det är inte alltid som jag kan läsa dina fina budskap på fb🙄.
    Kramar Camilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *