Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det är en del på gång i mina arbeten och jag är så tacksam, mina jobb är inget jag tar för givet utan det är så skiftande, det är så inspirerande. Jag jobbar som personalchef på Tarotguiderna och det är så fina och duktiga vägledare där. Jag anställer också nya vägledare och alla som jobbar på Tarotguiderna har gått igenom tuffa arbetstest för att vi ska kunna säkerhetställa att de kan sia och vägleda. Vi alla har olika kunskaper och bredd så gå gärna ut och läs om varje vägledare om du vill ha vägledning. Jag har hand om schema, personal frågor m.m De är 55 st vägledare.

Mina andra jobb vet ni säkert om-Medium, djurkommunikatör, konstnär och mitt arbete på tidningen Nära. Även inom friskvård och träning. I mina arbeten innebär det en del husrensningar och i helgen så ger jag mig iväg ca 6 timmar uppåt i landet på ett “känd” plats med 77 rum och väldigt gammal ställe. Jag vet inget om platsen som vanligt…Vi är ett team som jobbar och det blir en så kallad “spökjakt” Det är otroligt mycket oförklarliga saker som händer på denna plats… Spökpodden, jag och ett spökjägarteam kommer undersöka denna plats. Jag är med som medium och vi ska se om vi kan få bevis av närvaron med instrument och se vad de vill oss. Mitt mål är att kommunicera med dem. Vi släcker ner allt och börjar att jobba sent och under nattetid. Vi är ett stort team på 11 st totalt men bara jag som medium. Det blir en inspelning-film som ni kommer att kunna se snart…Jag berättar mer efteråt…Det är mycket kärlek i detta arbetet från min del. Jag är väldigt noga med det.

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem varmt till hjärtat och ha tillit:

Torsdagen:

“Ta inte livet på så stort allvar så du hoppar över lekfullheten och skrattet! Skratta mycket idag och sök dig till glädje! Då kommer du förstå att det löser sig…Änglarna är med dig!

Det är alltid bra att lyssna på råd men glöm inte din egna magkänsla och sanning idag, lyssna på den! Det får du resultat utav…”

Fredagen:

“Rörelse, träning eller promenader på ngt sätt kan vara i fokus idag, detta kommer göra att du kommer till en sund insikt om en sak som du är lite orolig för, du kommer släppa detta och tänka om! Det blir en fin dag!

Om du ser dig själv lyckas idag i din situation, verkligen tror på att det går bra så går det bra! Visualisera framgång idag och be änglarna om hjälp, var lugn och ge dig hän, du kommer förstå.”

Ta hand om dig och varma kramar från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *