Annas änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Ja, då var det helg igen och för mig blir det en arbetshelg lörd-sön då jag är bortrest och kommer befinna mig på ett stort gammalt slott uppe i landet för att förhoppningsvis ta reda på vad som sker…När det blir mörkt och lugnt så gör andevärden sig extra tillkänna, eller rättare sagt vi har också bäst kontakt när det blir lugnare och mörkt. Vi är ett stort gäng och de som är med kan mäta energier och röstfenomen. Det kallas ju “spökjakt” och jag vet inte om jag alltid tycker det är rätt ord. Jag är där som medium för att kommunicera med andevärlden och det som sker där…

Jag har all respekt för andevärlden och jag gör detta med stor kärlek när jag träder in. Sen kanske man inte alltid alla gånger är så välkommen med det får man också ha respekt för. Det är en plats där det händer en del…Mer vet jag inte…Vill inte veta heller utan jag går in med ett öppet sinne och med kärlek. Jag jobbar med änglarna så ljusare och renare kärlek finns inte. Det är också väldigt viktigt att man är stark och “pigg” i sin kropp och sinne, därför kommer jag träna en tufft pass redan kl 05 imorgon bitti för att bli “klar” i sinnet, positiv och stärka min kropp. Även en rejäl nyttig frukost med mycket vitaminer. Härligt! Träning är lika viktigt för mig som meditation i stillhet. Detta går hand i hand. Detta är en andlig livstil för mig där jag försöker leva så bra och glädjerikt som möjligt, roligt, motiverande, lite positivt “kämpande” , avslappnat och söka sig till glädjen. Vi alla blir aldrig fullärda utan det är en ständig resa för oss andligt och medialt.

På fredagar är det alltid core styrka med fantastiska deltagare och efter det cykel activio 45 min, vilket gäng vi är! Alla åldrar och olika nivåer när det gäller träningsmässigt. Bra, medryckande musik och kämparglädje!

Åh, mitt första marathon som var i jan…Jag är så glad att jag klarade det och att min inställning gjorde att jag blev mer motiverad! Ibland måste vi gå igenom smärta och träna vårt pannben för att utvecklas , det är obekvämt att utvecklas ibland, vägen kan vara både tuff och glädjerik men resultatet är magi! Tacksamheten är stor! Ge aldrig upp…

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit!

Lördagen:

“Idag ska du släppa taget om sånt som inte tjänar dig längre utan sätt gränser och ta emot det nya, glädjerika i ditt liv, du väljer. Det blir en fin lördag!

Idag kan du få meddelandet som kan komma i form av ord, musik och olika ljud…Du kan både komma från inre och yttre källor så var öppen i ditt sinne. Det är lite svar på det som du bett om…”

Söndag.

“Vila, återhämtning eller ngt stillsamt som känns rätt i ditt hjärta idag kan gynna dig och ge dig själv mer påfyllnad än vad du tror. Änglarna är med dig så be dem och ta emot dem, du kommer uppleva deras närvaro på ditt sätt.

Idag ska du lyssna på dina starka intuitiva vägledning för din kropp tar emot sann budskap från änglarna, jag brukar tacka dem innan för deras hjälp, gör det.”

Ha en fin helg med mycket kärlek!

Varma kramar

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *