Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Oj, vilken händelserik helg! Jag var på Garpensbergs slott som ligger vid Hedemora i Dalarna på “spökjakt”. Jag skrev ju Falun från början och det stämmer ej, detta ligger vid Avesta, Hedemora. Jag fick däremot infon från början att vi skulle till Falun så därför trodde jag det. Jag vet ju knappt var jag ska vara när jag gör mina uppdrag för jag blir ju hämtad och sedan bär vi iväg. Ni har varit flera stycken som skickat och frågat var detta slottet ligger i Falun och det förstår jag, hihi! Ber om ursäkt för detta men jag visste inte riktigt. Vilket slott, så vackert. Jag kommer visa dig bilder på platsen…

Det blev en ett spännande uppdrag ihop med spökpodden, spökjakt Sveriges och U.A.E (Paranormala utredare) Det är ju sällan de har med medium när det gör sina utredningar men nu blev jag tillfrågad och vi var ett stort gäng som delade upp oss i tre grupper. Jag gick runt och berättade innan vad jag fick till mig platsen på eftermiddagen och vilka andar jag fick kontakt med, namn och vad det hade gjort där m.m Jag fick ej var med på den guidade rundturen som var innan för jag ska inte ha ngn info innan. Vilken plats säger jag bara! Jag upplevde så mycket i olika århundraden och vilka som varit där och vad de gjort. Sedan så gick de och pratade med ägarna om vad jag hade fått till mig och de förklarade att de förstod allt! Jag berättade även personalen hade upplevt mest, vilka platser, vad de hade sett, känt m.m Sedan så blev det ännu mer bekräftat på nattetid på spökjakten…Vilka upplevelser! Jag blev b la “putt” i ett rum där de händer oroligt mycket saker och jag försökte få en kontakt med denna mannen men han visade tydligt att jag inte var välkommen…Ni kommer kunna se denna produktion på spökjakt Sverige snart och jag kommer berätta när den visas, missa inte detta!

Här är jag och skönhet-doftsexperten, till vänster om mig fina, ödmjuka Alexander Catalan som var med och är också medial. Alexander kan ni se b la på tv 4 och där ger han råd och tips. Bredvid mina fina vän med det stora hjärtat Oscar Panizza på spökpodden. Vilka underbara själar!

En sak som berörde mig starkt var att när jag kom dit så satt jag på andra våningen på slottet, det fanns fyra plan sammanlagt och jag hörde rop på “hjälp” från källaren-första plan, alltså några som ropade från andra sidan, jag sa det till ägaren och berättade att jag fick till mig borta på vänster sida av slottet längst ner under marken så finns det en gång under marken där jag hör att man ropar… Hon förstod först inte var jag menade…När det sedan var dags på natten att gå dit så vägledde jag oss dit på spökjakten och det visade sig vara en gång precis under stengolvet där jag hade fått till mig och vi hittade en lucka ner under marken och jag gick ner…Ni kommer att kunna se detta i filmen som kommer mycket snart. Jag återkommer!

Ja, det var en intensiv helg, lite sömn och en hel del jobb men jag är så tacksam.

Vill du träffa mig, spökpodden, spökjakten, U.A E utredarna så kommer du kunna få vara med på en storseans med mig och sedan en minikurs på hur vi kan utveckla vår mediala gåvor och hitta vår kraft, få guidad rundur, uppleva spökjakt och övernattning med fantastisk mat och vacker miljö redan lördag den 4 april! Missa inte detta! Utan skriv in det i din almanacka! Du kan göra allt eller enbart vara med på min storseans, kostnad 350 kr kl 13-14, storseans med minikurs mellan kl 13-16, fika för endast 700 kr eller hela paketet med övernattning för 2500kr. Datum lördagen 4 – 5 april. Jag kommer ger dig mer info på tisdag och kontakt uppgifter men boka gärna in denna lördag eller/och söndag redan nu. Begränsade platser så skynda… Tryck här på länken för info om slottet och anmälan på Garpensbergs slott Det är så vackert där! Hoppas vi syns och missa inte denna dag!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta! Varsågod:

Måndag:

“Du har ett starkt band till natur och vatten, ge dig ut idag och få kontakt och tacka moder jord så kommer du få ny inspiration, änglarna är med dig.

Din kropp tar emot sann vägledning och budskap från änglarna idag genom din intuition.”

Tisdag:’

“Våga stå upp för din “andliga” väg och passion, var stolt över dig idag och ta nya tag. Det blir bra!

Var inte “rädd” eller tveka inför din kraftfullhet, du vet och kan mer än vad du tror. Lita på dig själv, du är stark. Änglarna är med dig.

Tack för att du finns och ta hand om dig!

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *