Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag kommer nu att få en stående sida om djur och djurkommunikation i tidningen Nära. Det var så många som skickade in till mig när vi gick ut med detta första gången och jag har också pratat med några djur och djurägare och fått bekräftat vad djuren berättade. Detta är med i veckans nya nummer. Den kommer ut i butik den 27/2 men de som prenumererar får den mycket tidigare och har säkert redan sett och läst. Maila gärna igen eller på nytt till denna adress. Det enda som ska vara med är en bild på djuret, namnet och när den är född. Även ägarens namn och mobilnummer.

Maila till djurkommunikation@tidningennara.se

Kram till dig och ditt/dina djur! Anna

Nu till Garpensbergs slott! Vilken plats och natur! Vill du vara med på detta? Skynda att boka dig! Läs…

Vill du träffa mig, spökpodden, spökjakten, U.A E utredarna så kommer du kunna få vara med på en storseans med mig och sedan en minikurs på hur vi kan utveckla vår mediala gåvor och hitta vår kraft, få guidad rundur, uppleva spökjakt och övernattning med fantastisk mat och vacker miljö redan lördag den 4 april! Missa inte detta! Utan skriv in det i din almanacka! Du kan göra allt eller enbart vara med på min storseans, kostnad 350 kr kl 13-14, fika ingår. Storseans med minikurs mellan kl 13-16, fika för endast 700 kr eller hela paketet med övernattning för 2500kr. Datum lördagen 4 – 5 april. Jag kommer ger dig mer info på tisdag och kontakt uppgifter men boka gärna in denna lördag eller/och söndag redan nu. Begränsade platser så skynda… Tryck här på länken för info om slottet och anmälan på Garpensbergs slott Det är så vackert där! Hoppas vi syns och missa inte denna dag!

Har du läst min krönika idag? Om inte så får du den här…Jag glömmer aldrig detta! Ännu en gång fick jag en förståelse och trygghet utav djur…Läs gärna…

Anna Strandlind: Andebesök hos mormor och morfar

Att som litet barn känna att en ande finns nära, kan vara både spännande och lite otäckt. För Anna blev det en trygghet att även hunden Kalinka kunde se mannen från andra sidan.Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock 

Det finns vissa saker man aldrig glömmer från det man var liten. Ett minne som är starkt för mig var när jag åkte till min mormor och morfar, de hade en sommarstuga ganska långt inne i skogen. Den grusväg som ledde in till deras stuga upplevde jag som så lång, det var den inte.  Jag tycker att sträckor och platser var så mycket längre och större när man var barn. Håller du med mig? Allt blev på något sätt så stort då.

Jag sov över hos min mormor och morfar ibland, i stugan som från början varit ett gammalt soldattorp. De levde väldigt primitivt där. Det fanns utedass, de hade inget vatten indraget och de eldade både i spisen och i kaminen. Morfar gick alltid och hämtade vatten från en brunn i skogen. Det smakade ljuvligt. Jag drack ur ett kärl som såg ut som en skopa, det var något speciellt med det.

Det knastrade i spisen och moraklockan hördes så tydligt i tystanden. Det var nästan lite meditativt. Doften av rök, både från ved, pipa och cigaretter glömmer jag aldrig, för morfar rökte pipa och mormor cigaretter. De tillbringade mycket tid där i skogen fast de hade en fin lägenhet ganska centralt.

Mina upplevelser från andevärlden började i tidig ålder och hos dem upplevde jag väldigt mycket. Jag glömmer aldrig det lilla rum, eller kryp in, som låg innanför deras sovrum på ovanvåningen. Det var så lågt i tak så en medellång person fick huka sig när man gick där uppe. Dörren in till gästrummet var också så låg så man fick huka sig och innanför var det snedtak. Mysigt men lite läskigt. Sängen var placerad intill ett fönster och bredvid stod ett litet bord.

När jag sov där vaknade jag flera gånger per natt av att någon rörde mitt täcke. Jag kände av en man som stod lutad mot min säng. Jag kanske var i sju år när jag upplevde just detta. Gardinen rörde sig och jag vet att jag hörde knackningar flera gånger per natt. Det var en skräckblandad förtjusning i att sova över där, lite spännande fast att jag var rädd.

Jag vet att mormor kände och upplevde saker i stugan men jag tror inte hon pratade om det. Jag vågade aldrig prata med någon om mina upplevelser, för mina föräldrar hade aldrig trott mig. 

Mormor var så snäll när jag var där, vi sydde alltid grejor till mina dockor och hon lärde mig att virka. När vi satt där i köket så upplevde jag mannen från andra sidan igen. Han som var uppe i sovrummet. Han stod vid spisen, men jag sa aldrig något. Jag vet att mormors och morfars hund Kalinka såg honom också, för vi tittade samtidigt på honom. Jag kände mig trygg och förstod redan då att djurens förmåga är starkare och helare än många människors. När Kalinka var med så öppnades mitt hjärta och förståelsen för att det fanns något mer…

Jag blev lugn och fick bekräftat att andevärlden var med oss.  

Varma kramar från mig

Anna

Denna bilden tog jag idag när vi skulle ut i snöyran! Bruse orange och Kaisa i rosa “overall”

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit. Varsågod:

Onsdagen:

“Säg ja idag och sluta tveka! Häng på eller gör ngt annat än det du brukar göra…Ibland kan det lilla betyda enormt mycket och ge kraft! Änglarna är med!

Lägg din uppmärksamhet på allt bra idag! Se det bara och släpp det andra! Lyft upp dig själv och andra! Detta kommer ge dig sådan glädje och ny energi! Änglarna ler med dig.”

Torsdagen:

“Du kan vara trygg i din känsla idag och inte vara orolig, det blir bra och glöm inte njuta på vägen!

Du finner en tacksamhet i ngt idag som gör att du värderar om livet eller en sak i ditt liv som du vill ändra på. Det blir så bra! Änglarna är med dig!”

Ha en fin dag och glöm inte nuet…Alltid!

Varm kram

Anna

3 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *