Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilket fint väder det varit i helgen, soligt men kallt, så friskt och fåglarna har kvittrat för fullt! Det är så ljuvligt. Det är så viktigt att njuta och ta vara på dessa fina dagar och rent generellt så bör vi hitta tacksamma saker varje dag trots denna tid vi befinner oss i nu. Jag är helt övertygad om att ngt gott växer fram i denna värld när allt har lagt sig…Jag har lyssnat på en del forskare ett tag och många säger det att har man inte förkylningssymtom och känner sig frisk så ska vi leva som “vanligt”, är vi förkylda m.m så ska vi vara hemma. Att isolera sig totalt är heller inte bra, när vi sedan ger oss ut alla efter många har hållit sig hemma så kan det bli en del sjukdomar.

Det är så viktigt att ha respekt för det som sker nu och verkligen visa hänsyn och hjälpa utsatta människor på olika sätt, bl a att kanske handla åt ngn som behöver hjälp m.m men att isolera sig om man är frisk tror jag inte på om man inte tillhör riskzonen. Däremot repekt ska vi alla ha. Jag håller fortfarande i träningspass på min anläggningen och mina kurser har jag, jag kör på som vanligt men då ska alla vara friska och känna att de mår bra. Jag håller avstånd och även de som sitter med på kursen är det 1 meter minst ifrån den andra som sitter bredvid. Jag håller och ibland kursen utomhus stunder vid fint väder. Det har gått bra. Människor kommer inte om de känner symtom. Jag har tillit. Det som är så fint i detta “elände” nu är att naturen har redan återhämtad sig, vattnet är renare, djuren kommer fram och friskare luft…Ha tillit…

Jag gör reklam igen för denna unika kurs som är första gången detta har skett i Sverige! Spökpodden ihop med mig och Pierre Hesselbrandt! Stora lokaler, vi kommer också vara ute vid tillfällen och det blir en unik helg. Du är så varmt välkommen! Pengarna betalas tillbaka om det inte blir ngt. Det funkar så att du betalar 500 kr vid anmälan, resten på plats. Så blir det inställt så betalas dina 500 kr tillbaka, det är det enda som du betalar innan. Läs gärna! Hoppas vi syns. Varma kramar. Du anmäler dig till mig nedan…

Spökpodden, Pierre Hesselbrandt och Anna Strandlind har nu anordnat en weekend där du får ta del av medial utvecklingskurs, intervjuer och berättelser med Spökpodden plus mycket mer!

Lörd-Söndag 30-31 maj

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 90436413_516923208993347_2791779873985658880_n.jpg

Allt detta ingår! Medial utvecklingskurs för alla! Var med i Spökpodden om du vill? Frågestund till oss alla plus mycket mer…Boende en natt med frukost, fika och tre rätters på kvällen, tillgång till spabad, relax avd och gym., Vill du vara gäst i Spökpodden så har du möjlighet till detta. Detta dygn är unikt då vi har kurs och umgås tillsammans men det finns också möjlighet till egentid.

Pris för allt! Del av dubbelrum: 4500 kr Enkelrum: 4750 kr Lunch ingår ej. (Vi äter tillsammans i närheten.) Skriv med om specialkost behövs. Utan övernattning 3500 kr.

Anmälan: anna.strandlind@hotmail.com (I händelse av karantän covid 19 virus återbetalas anmälningsavgiften. Resten av summan betalas på plats.) Hoppas vi syns!

Jag har ridit i helgen och tränat mina hästar, rättare sagt vi har samarbetat och haft roligt ihop. Jag älskar när de tycker om att vara med mig och när vi leker och tränar ihop. Även mina fina hundar har varit med. Laban är ett år nu och han vet vad han vill! Haha! Den killen är för rolig! Här lite bilder från helgen som jag vill dela med dig. Söta Chadida!

Duggan och jag

Laban trött och har busat i över en timme…Hihi! Sötnöten!

Jag har nämnt innan att jag har en egen sida om djurkommunikation och om djurs beteende m.m i tidningen Nära, det är så tacksamt och givande och få kommunicera med många utav läsarnas djur och dela med mig om djurs leverne och allt vad det innebär. Missa inte detta nummer som kommer ut i veckan, vi som prenumererar fick den nya Nära i fredags.

Jag har gjort en “husrensning” i Gbg som är ett stort reportage i tidningen denna gången, det var verkligen ett “spännande” och “tufft” uppdrag. Läs gärna detta och även min sida om djurkommunikation.

Jag vill också berätta det att du kan också se detta på film när jag gjorde husrensningen i Gbg, missa inte det om du tycker det är intressant och se när jag har kontakt med andevärlden, mina guider och änglarna. Den kommer i mitten av veckan och du kommer få länken utav mig här på bloggen när den kommer ut.

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha full tillit. Varm kram!

Måndagen:

“Ta vara på dagen idag och se värdet i din dag…Du kommer till en god insikt idag som gör att du känner “lycka” Du har ängarna med dig, bara be dem.

Du kommer inte misslyckas men håll rätt fokus och tvivla inte på din förmåga idag, det blir bra! Tro på dig själv!”

Tisdagen:

“Idag ska du utmana dig och våga ta ett större kliv än vad du tänkt. Be änglarna om hjälp och ta steget. Det är dags.

Att gå utanför bekvämlighets zonen är att våga utvecklas och känna nytt, tänk nytt och gör det bara! Vänta inte på rätt tillfälle, skjut ej på det, gör det idag! Det blir så bra! Tacka änglarna redan innan…Det blir en bra dag!”

Ha det fint så syns vi snart! Ta hand om dig!

Varma kramar

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

  1. Anja Hakamäki skriver:

    Tack för budskapet. Positivt, det behövs.ha en härlig vecka.🐕🤗🙏💖💖💖🌺🌺🌺🌺🐕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *